FREDERICIA

Borgerservicecentret og Ydelsescentret åbner igen

Nu bliver det igen muligt at møde personligt op på rådhuset

Fredericia Rådhus har været lukket ned for personlige henvendelser siden 16. marts, men med fase 3 af genåbningen af Danmark er der nu mulighed for at åbne Borgerservicecentret og Ydelsescentret på rådhuset op igen fra tirsdag den 2. juni. 

”Vi glæder os til at tage mod en masse borgere igen, men vi kommer til at genåbne med nogle restriktioner for at minimere smitterisikoen. Derfor beder vi alle, som ønsker at besøge Borgerservicecentret eller Ydelsescentret, om at booke en tid i forvejen. Ved at booke tid sikrer vi, at borgere og medarbejdere kan være trygge, når de kommer på rådhuset, og ikke møder en fyldt rådhusforhal” fortæller borgerservicechef Stephan Klavsen.

Book tid hjemmefra og undgå ventetid

Der er flere måder at booke en tid i Borgerservice- eller Ydelsescentret. Booker man en tid på forhånd via kommunens hjemmeside, så er man sikker på at blive betjent på det tidspunkt, man har bestilt tid. Det er med til at mindske ventetiden og smitterisikoen på rådhuset. Man kan altså undgå ventetid ved at booke en tid hjemmefra.

Kommer man på rådhuset uden at have booket en tid på hjemmesiden, så skal man melde sig på en af de to standere i rådhusets forhal. Der vil være afstandsmarkeringer på gulvet, ligesom der vil være markeringer, som viser, hvor man skal opholde sig, mens man venter. Skulle man få brug for hjælpe til at booke en tid, så vil der være borgerservicemedarbejdere i forhallen, som er klar til at hjælpe.

Sådan booker man en aftale med Borgerservicecentret og Ydelsesafdelingen:

  • Du kan booke en aftale på www.fredericia.dk.
  • Du kan ringe på 7210 7000 og booke en aftale. 
  • Kommer du på rådhuset uden en tid, kan du booke en tid på en af standerne, men du må forvente længere ventetid og begrænsninger i forhold til antallet af borgere i forhallen.