SKÆRBÆK

Bodil modtog Luchts legat på 30.000 kroner

Torsdag blev årets Luchts legat uddelt på Kryb-l-ly kro i Taulov

Ved en formel sammenkomst i pejsestuen på Kry-I-Ly kro i Taulov, blev Bodil Nepper der bor i Skærbæk, hædret for sin flotte indsats i en bred vifte af frivillige organisationer.

Bodil Nepper har i sine pensionist år, beskæftiget sig meget med par relationer og er aktiv i Fredericia Frivilligcenter, men at involvere sig i frivillighedens tegn, er bestemt ikke nyt for Bodil.

Louis Lindholm der overrakte Luchts legat til Bodil Nepper, fortalte i sin tale, at rækken af initiativer og frivillighed som Bodil har og er del af, tager meget lang tid at opremse. Og det stopper ikke her – Bodil er allerede klar til at give samtlige 30.000 kr. videre til udvalgte sociale formål.

Kom med til overrækkelsen af Luchts legat, i NYHEDERNE på DanmarkC TV – lørdag. Se sendetidspunkterne i TV-Guiden nederst i artiklen.

Fakta om Luchts Legat : Tildeling af en hæderspris til personer, født i Taulov sogn eller med 15 års ubrudt bopæl i sognet, for fremragende indsats med mere gjort sig fortjent til medborgeres agtelse samt hjælp til forældreløse børn.

Yderligere oplysninger: Ydelsen gives til forældreløse børn. Hvis studieøjemed gør det påkrævet, kan ydelsen ydes til det fyldte 25 år. Ansøgning skal indeholde oplysning om ansøgerens personlige forhold samt evt. igangværende eller påtænkt uddannelsesforløb. Fonden yder ikke økonomisk støtte i almindelighed.