Home Kultur Billedkunstner Tine Hind udstiller i Fredericia – fernisering 27.09.2019
Billedkunstner Tine Hind udstiller i Fredericia – fernisering 27.09.2019

Billedkunstner Tine Hind udstiller i Fredericia – fernisering 27.09.2019

0

 

Fernisering:

Spændende fernisering i Fredericia

Tine Hind har gennem årene udstillet mange steder rundt om i verden. Fredag den 27. september gælder det Fredericia. Her er der fernisering på hendes udstilling i Kongensgade 111 klokken 17.00. Udstillingen er som vanlig arrangeret af Fredericia Kunstforening, og der er gratis adgang.

Tine Hind er kendt af mange for sine grafiske billeder udført med ekspressive streger, der på fornem vis illustrerer hendes evne til at iagttage mennesker. Ud over grafikken bruger hun akvarel, tusch, træsnit m.m. som udtryksformer. Kunstneren kalder nogle af sine billeder for ”eksperimenter”, hvor hun forener ustyrlige materialer i blandform med figurativ tegning på lærred i et forsøg på at give helt slip og være villig til at overgive sig.

Tine Hind er uddannet ved Rijks Akademi i Holland, Århus Kunstakademi og Stats Akademi, Poznan, Polen.

I forbindelse med ferniseringen er der musikalsk indslag af Jette Vinter og Arne Clement. 1. oktober er der foredrag af Tine Hind. Man kan melde sig ind i foreningen for 75 kroner og høre foredraget. Gratis for nuværende medlemmer. Sidste udstillingsdag er 13. oktober. Følg med i hvad der foregår i Fredericia Kunstforening på www.fredericiakunstforening.dk

Tine Hind siger om sin kunst: ”Jeg opfatter det at skabe som en søgen, en famlen mig frem mod noget, som jeg måske inderst inde er bange for. At have modet til at give udtryk for dette ”noget” er som modet til at trække vejret helt ind i de ukendte områder af mig selv”.