DanmarkC TV

Home LOKALMUSIK Autentisk bluesband åbnede C-byen
Autentisk bluesband åbnede C-byen

Autentisk bluesband åbnede C-byen

0

Skærmbillede 2015-05-14 kl. 10.40.24Onsdag d. 13. maj blev FredericiaC´s ny tiltag i den nye kanalby ved Lillebælt indviet – C-Byen.

I et afgrænset område, er der indrette koncertplads i amfi-teaterstil, salgscontainere og et autentisk miljø.

Tanken med den nye C-by er, at der skal opstå et helt unikt liv – midt i Kanalby-projektet, med liv og en helt unik stemning.

Flere har allerede indrettet sig i containerne på området.

Skærmbillede 2015-05-14 kl. 10.42.30Idéen til C-byen kommer fra to unge fyrer, der til dagligt har deres gang i de Orange haller ved havneområdet. Mark og Anders er to unge mænd, der har øje få de små finurligheder, der gør oplevelser i livet mere autentisk. Med deres ide under armen, opsøgte de FredericiaC og fremlage deres planer for C-byen. Der gik ikke lang tid fra den første snak, til at der blev givet håndslag på projektet, og det er altså nu en realitet – C-byen er åben for alle.

 

Onsdag kl. 13.00 blev områdets livescene indviet med manér. Det autentiske orkester – Mark Hjort and the backhyard bluesband indviede scenen i C-byen og publikum var henrykte.

Skærmbillede 2015-05-14 kl. 10.40.40Efter at måtte give ekstranummer til det jublende publikum, forlod bluesbandet scenen til jublende – og måske nye fans.

DanmarkC TV har båndet en del af koncerten, og vi viser en del af koncerten i den kommende uge.

sendetider