Læserdebat

Arrogant og bureaukratisk holdning vedr. lukkede saunaer

Læserdebat af: Ole Dyrn, Fælledvej 21 – 7000 Fredericia

Jeg har henvendt mig skriftligt til Fredericia Idrætscenter vedrørende lukning af saunaerne. Jeg foreslog at man vel kunne holde blot en enkelt sauna åben. Biosaunaen er jo for begge køn og ruinerer vel næppe Idrætscenteret ved at være tændt nogle timer i døgnet. Ikke så meget som et pip har jeg fået som svar. Er det fordi det er en offentlig institution man tillader sig den arrogance ikke at ”gide” svare på henvendelser?

Min begrundelse er at vi er mange, der efter svømmetur, fitness m.v. virkelig har brug for at få musklerne varmet igennem, specielt når man når op i en vis alder. At man oven i købet har betalt fuld pris for et årsabonnement gør det da ikke bedre.
Hvad med at overveje mit forslag med åbning af en enkelt sauna med lidt mere smidige briller på.

Ole Dyrn
Fælledvej 21

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv