FREDERICIA

Endnu en musical med unge fra Den Kreative Skole

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

I Tavlehallen kunne man i forrige weekend se en ungdomsmusical der handlede om drømme

Tavlehallen på Den Kreative Skole blev forvandlet til en magisk verden af drømme. Med deres skuespil, sang og dans fortalte de en historie om drømme og de udfordringer, der opstår, når nogen forsøger at ødelægge dem. Den veloplagte og entusiastiske reaktion fra publikum var en ægte manifestation af den fantastiske præstation, der blev leveret.

Musicalen, som blev opført af de unge på Den Kreative Skole, var et resultat af dedikeret træning og ihærdig indsats. Deres evne til at fortælle historien og bringe karaktererne til live var enestående. Med deres talentfulde skuespil og troværdige portrættering af følelser formåede de unge at røre publikum dybt. Det var tydeligt at se, at de havde investeret både tid og energi i at forberede sig til denne forestilling.

Musicalens tema om drømme var universelt og appellerede til både unge og ældre i publikummet. Den fortalte en historie om modgang, håb og styrke og satte fokus på vigtigheden af at tro på sig selv og forfølge ens drømme, uanset hvor mange forhindringer der måtte opstå. De unge talenter formidlede dette budskab med stor autenticitet og overbevisning, hvilket gjorde forestillingen endnu mere rørende.

Lørdag bringer DanmarkC TV et indslag i NYHEDERNE fra musicalen, hvor du kan møde en af performerne, – hendes far og høre hvad instruktøren synes om præstationen på scenen.

Du finder sendetidspunktet i TV-Guiden.