Kort Nyt

Business Fredericia ansætter ny erhvervskonsulent

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Maria Bejer Clausen tiltræder 2. januar 2023 som ny erhvervskonsulent hos Business Fredericia og skal være med at skabe flere synergier i Fredericias erhvervsudvikling

Maria kommer med mere end et årtis erfaring indenfor udvikling, strategi og digitalisering og har arbejdet med alt fra C25 virksomheder, offentlige organisationer og til små enkeltmandsvirksomheder, herunder virksomheder indenfor Transport og Logistik.

Maria har arbejdet med virksomhedsudvikling og erhvervsfremme fra begge sidder af bordet. 39-årige Maria kommer fra et job hos Erhvervshus Sydjylland, hvor hun har siddet som forretningsudviklings konsulent og kommuneansvarlig de sidste 2,5 år.

Før det har Maria arbejdet med netværk og medlemshåndtering i flere organisationer bl.a. ØBERG Partners ApS og Bianco Footware A/S.

”I 2012 var jeg til jobsamtale i Fredericia d. 6. juli og blev forelsket i en by i farver. Jeg har igennem min gang i byen, både professionelt og privat, over de sidste 10 år oplevet en spændende by i stor udvikling. Business Fredericia har områdets stærkeste medlemsbase og et højt ambitionsniveau for at støtte byens udvikling på alle områder. Jeg glæder utroligt meget til at sætte både min viden og mit store netværk i spil for at hjælpe Fredericias erhvervsliv og virksomheder. Mest af alt glæder jeg mig til at møde alle medlemmerne og gøre nye spændende bekendtskaber. Så jeg tager gerne en kop ’hilse-på-kaffe’ med allemedlemmer, der har lyst.” fortæller Maria Bejer Clausen.

”Maria kommer med en stærk viden og et netværk, der kan være med til at hjælpe med at realisere Fredericias ambitiøse plan om at blive Danmarks midtpunkt for vækst og fremtidens grønne løsninger inden for Transport & logistik og Energi & Klima” udtaler Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Maria er oprindeligt fra Esbjerg og bor i dag på Vestfyn sammen med sin lille familie. Marias mand og deres 2-årige datter, fylder naturligvis meget, men Maria bruger også hendes fritid på oplevelser og en interesse i forandringsledelse og digitale trends. Maria er tidligere konkurrence svømmer og dyrker yoga. Maria har også en international baggrund, hvilket reflekteres i bl.a. en kærlighed for at tage på storbyferie og opleve verden.