FREDERICIA

Wash World åbner sin anden bilvask i Fredericia

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Som følge af stor lokal efterspørgsel etablerer Wash World sin anden vaskehal i Fredericia. Åbningen sker i oktober

Nogle borgere har muligvis allerede bemærket det. Grunden på Vejlevej 20 i Fredericia er i færd med at blive klargjort til et nyt byggeri. Der er tale om bilvaskkæden Wash World, som etablerer en ny og højteknologisk vaskehal på adressen.

Wash World er allerede til stede på Strevelinsvej 5 i Fredericia. Den kommende lokation på Vejlevej 20 forventes at stå klar til brug i slutningen af oktober.

Wash World har de seneste år åbnet flere end 170 vaskehaller i Danmark, Sverige og Norge og vokser fortsat. Konceptet har vist sig populært, fordi det fjerner lange køer og den sædvanlige ventetid i forbindelse med bilvask. Det sker, fordi Wash World blandt andet benytter sig af nummerpladegenkendelse, der gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden på noget tidspunkt at stige ud af bilen.

Om Wash World
Danske Wash World har siden 2013 tilbudt prisførende, let og innovativ bilvask på medlemsbasis.  Prisen for et basis-medlemskab er 69 kr. pr. måned, mens enkeltvask starter ved 39 kr. Wash World har flere end 170 vaskehaller fordelt på cirka 90 lokationer i Norden. Mere info kan findes på washworld.dk, hvor det ligeledes er muligt at oprette sig som medlem.

FOTO : Wash World