Kultur

DIT BARNS SPROG : HVORDAN STØTTER DU BEDST OP

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Mit barns sprog – hvordan understøtter jeg det bedst muligt som forældre? 

På Fredericia Biblioteks Fredericia Læser dag 12. september sættes der fokus på sprog og læsning på mange forskelige måder.

Sprog og læsning hænger tæt sammen, og mange undersøgelser viser, at forældrenes rolle er utrolig vigtig, når det gælder om at stimulere det lille barns sproglige udvikling. Men hvordan gør man det bedst muligt som forældre eller pædagog?

Fredericia Læser dagen byder på et aftenforedrag for forældre og fagpersoner, hvor lektor Irene Salling Kristensen vil øse af sin viden om, hvordan man i hverdagen bedst muligt kan bidrage til, at barnet får et veludviklet og nuanceret sprog. Hvordan man kan udnytte det daglige samvær til at gøre det sjovt og meningsfuldt for barnet at lege med sproget.

Irene Salling er lektor ved VIA University College og underviser til dagligt på pædagoguddannelsen i Holstebro og har en kæmpe viden om, hvordan barnet tilegner sig sproget, og hvordan det udvikler sig mest optimalt.

Aftenen vil være interessant for alle forældre, der interesserer sig for deres børns udvikling, men også pædagoger, lærere og andre fagfolk vil også kunne suge ny viden og inspiration til sig.

Billetter til foredraget