FREDERICIA

VALG: Seniorrådet har brug for nye kandidater og særligt kvinder er velkomne

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Tirsdag den 17. september 2024 klokken 15.30 er der opstillingsmøde i Seniorhuset, Vendersgade 4. Efter en kop kaffe vil der blive givet en orientering om Seniorrådet’s arbejde og hvordan kandidater kan blive opstillet

Seniorrådet har faktisk en meget stor indflydelse. “Det er sådan, at alle beslutninger på seniorområdet har været til høring i Seniorrådet, inden der bliver truffet beslutninger.” forklarer udvalgsformanden for Senior og Socialudvalget, Søren Larsen (A), der opfordrer alle seniorer med stærke holdninger og engagement til at stille op.

Der har aldrig været et flertal af kvinder i Seniorrådet,” forklarer formanden, Flemming Larsen. Det bliver måske tilfældet ved det kommende valg? “Man skal være klar over, at der skal læses meget,” fortæller Flemming Larsen, “og at der kan være et tidsforbrug på op til ti timer om ugen.”

På lørdag er der et længere indslag med Søren Larsen og Flemming Larsen, der opfordrer til at møde op i Seniorhuset på tirsdag kl. 15.30 – og gerne efterfølgende stille op.

Fredericia Kommune skriver om Seniorrådet på Facebook:

Vil du gerne gøre en forskel for ældre i Fredericia? Så har du muligheden nu. 

I år skal der igen være valg til Seniorrådet i Fredericia. Har du lyst til at få indflydelse på de ældres forhold i Fredericia Kommune, så er det nu, du skal stille op som kandidat til valget til Seniorrådet.

Der bliver holdt opstillingsmøde den 17. september 2024 kl. 15.00 – 17.00 i Caféen i Seniorhuset IP Schmidt. Alle der er interesseret i at høre mere om Seniorrådsvalget er velkomne, der kræves ingen tilmelding.

Hvem kan opstille?
Alle, som er fyldt 60 år på valgdagen (27. november 2024) og har fast bopæl i Fredericia Kommune

Vil du vide mere? 
Har du mod på at stille op, men gerne vil være lidt klogere på, hvad du går ind til? Så kan du kontakte formand Flemming Larsen, Grethe Nørholm Ærensgaard eller Carsten Ostenfeldt Jørgensen

Flemming Larsen
Mobil: 2334 6629

Grethe Nørholm Ærensgaard 
Tel. 2297 4398

Carsten Ostenfeldt Jørgensen
Tel. 30272789