Politiets døgnrapport

Kører på el-løbehjul fik alvorligt hovedtraume ved trafikulykke

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Bilinspektør tilkaldt for at medvirke til opklaringens af hvordan uheldet er sket

En personbil og et el-løbehjul stødte sammen, da de begge kørte i vestlig retning ad Prangervej. Det skete i nat kl. 01.22 tæt på Norgesgade.

El-løbehjuet blev kørt en en mand på 19 år fra Middelfart, og han havde den lovbestemte styrthjelm på. Alligevel kom han alvorligt til skade, og var ikke kontaktbar. Ambulancen kørte ham til Odense Universitethospital, og politiet har ikke yderlige om hans tilstand for nuværende.

Personbilen blev ført af en mand på 26 år fra Fredercia. Føren af bilen bliver fundet i besiddelse af 10 gram hash. Den 26-årige bliver anholdt for at få udtaget en blodprøve for at få undersøgt om han er påvirket. Efter udtagning af blodprøve løslades han igen.

Den tilskadekomnes fra Middelfart havde 2 gram hash i sin taske, oplyser politikommisær Emil Jensen fra Sydøstjyllands Politi. På den baggrund har politiet besluttet, at der også tages en blodprøve af den 19-årige.

Da den 19-årige kan på grund af sine skader ikke afhøres om forløbet ved ulykken, hvorfor der stadig er nogen uklarhed og forløbet og hvad der faktisk skete. Sydøstjyllands Politi afventer også bilinspektørens rapport.