FREDERICIA

Kathrine Lemmeke Madsen i åbenhjertigt interview efter modtagelsen af Reumert pris

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Kathrine Lemmeke Madsen var dårligt kommet tilbage til Fredericia, før hun gav interview til DanmarkC TV. Fra starten på Den Kreative Skole til modtagelsen af Reumerts Talentpris får vi et spændende indblik i en scenekunstner, der vil nå langt

“Talentet? Hvad er det lige det er? spørger Katherine Lemmeke Madsen, sig selv, og forklarer, at hun ikke er sikker på hun selv får svar på det. Alligevel bliver sløret løftet for, hvordan Kathrine Lemmeke Madsen omsætter blandt andet priser til at bruge sig selv på scenen.

Kathrine Lemmeke Madsen fortæller om arbejdet på en musical og hele samarbejdet med alle fra instruktør, kollegaer og alle de mennesker bag scenen, som vi aldrig ser, men nyder oplevelsen af deres arbejde.

Der er nok ingen der tvivler på, at en Reumert Talentpris giver rigtig mange muligheder. Er udlandets store scener noget der lokker?

“Jeg elsker mit modersmål for meget, tror jeg, til at skulle bevæge mig væk fra at arbejde på dansk,” kommer det eftertænksomt fra den 26-årige prismodtager.

Se hele interviewet ved at klikke øverst i artiklen.

Teaterdirektør Thomas Bay udtaler
“Katrine er helt eminent god til det hun gør. Hun er jo virkelig et triple track, som vi kalder det. Hun er en fantastisk skuespiller og sanger, og så er hun sandelig også en god danser.”, er det første Thomas Bay fortæller da DanmarkC TV ringer, og forsætter:

“Altså, jeg kan jo kort sige, af hun blev uddannet sidste år, og så var hun med i både Charles Tante og i AVENUEQ og sandelig også med i ensemblet til den kommende opsætning af Wicked.” 

Om Reumert talentprisen: “Det er jo selvfølgelig en kombination af at hun fagligt er enormt stærk og dygtig, og så er hun en helt utrolig god kollega.”

“Kathrine er virkelig en teamplayer, og så er det ekstra bonus, at  hun også er lokalt flasket op.
Vi er jo enormt stolte, og at hun har fået prisen for netop den forestilling (AVENUEQ, red.).
Det er da klart det er kæmpestort, altså. Det er det altså, det er helt sindssygt.”, slutter en både glad og stolt teaterdirektør.

“Kathrine er virkelig en teamplayer”, er ét af de flotte skudsmål teaterdirektør Thomas Bay har om Kathrine Lemmeke Madsen. Arkivfoto.

Instruktør Lars Mølsted udtaler
“Det er fantastisk, at være lidt medansvarlig for Kathrines Talent Reumert, som hun fik i aftes. Kathrine er bare fantastisk dygtig. Hun er bare et rigtig, rigtig stort talent der er på vej op,  og jeg er helt vildt stolt over, at have været en del af det.”, er det første Lars Mølsted fortæller til DanmarkC TV.

“Det har været et privilegie at kunne hjælpe hende med at få forløst og leve op til hendes potentiale i vores forestilling (AVENUEQ, red.).”

“Det er meget velfortjent at hun får den Talent Reumert. Det var en virkelig, virkelig god arbejdsproces i hele AVENUEQ. Hele produktionen var virkelig en fantastisk oplevelse for mig. Også at være med i, og ikke mindst også på grund af det hold, som vi var på scenen. Og det var Kathrine selvfølgelig en stor del af. Det er meget velfortjent. Jeg blev meget glad da jeg da jeg fik nyheden. “

Talentet har Kathrine jo, men hvordan får du det til at udfolde sig på scenen

“Det sørger Kathrine helt selv for. Hun er en ekstremt arbejdsom. Disciplineret. Velforberedt. Hun er en ekstremt dygtig og velforberedt skuespillerinde. Det er meget nemt at arbejde med hende, for hun er virkelig dygtig i et arbejdsrum, som hun tydeligvis også er på scenen. Og virkelig dejligt at arbejde sammen med.”, slutter Lars Mølsted, der var instruktør på AVENUEQ på Fredericia Musicalteater

“Hun er en ekstremt dygtig og velforberedt skuespillerinde”, Lars Mølsted, Avenue Q, instruktør. Arkivfoto.