Kultur

Stortalentet Kathrine Lemmeke Madsen modtog Reumert Pris

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det var talentprisen der helt fortjent tilfaldt Kathrine Lemmeke Madsen i aftes i Odense, hvor årets Reumertfest og priser blev uddelt

FREDERICIA: “Wow, hvor er det vildt!!!” skriver Kathrine Lemmeke Madsen på sin Facebook-profil. Og tankerne går fra prisuddelingen i Odense til hjembyen Fredericia: “Tænk, at det er for en forestilling der står mit hjerte så nær, min første musical jeg så, i min barndomsby, på et teater, jeg er kommet i siden jeg var lille.”

Kathrine Lemmeke Madsen er uddannet scenekunstner fra Den Danske Scenekunstskole i Fredericia i 2023, og gjorde sig bemærket i forestillingen AvenueQ på Fredericia Musicalteater. Dengang skrev DanmarkC TV blandt andet i sin anmeldelse: Det er også værd at fremhæve både Kathrine Lemmeke Madsen og Oliver J.B. Aagaard-Williams der kan sno publikum om deres lillefinger. Det er blevet leveret solide numre. Eksempler kan være: ‘Hvis du er til mænd’, ‘Dit internet til sex’, ‘Min kæreste som bor i Canada’, ‘Der er en verden uden for dit værelse’, ‘Schadenfreude’, og ikke mindst ‘Pengesangen’ kunne henrykke.

Kathrine Lemmeke Madsen i forestillingen Avenue Q, Fredericia Musicalteater.
Foto: Søren Malmose

Masser af tak
“Tak til verdens bedste Q-Crew (og jeg mener virkelig jer alle!), hvilken helt unik rejse det var!! Og særligt tak til mine fantastiske medspillere, Diluckshan, Magnus, Cecilie, Linda Arunee, Oliver og Mark, som har været ligeså legesyge som jeg selv, og som bogstaveligt talt har støttet mig til sidste tone, når I hver aften stod på bagscenen og ventede på ‘Fine fine line’ var færdig og sluttede 1. akt.”

“Lars Mølsted: TAK for dig, for at være en vidunderlig, forberedt og omsorgsfuld instruktør, og tak for at se hjertet i historien, mine karakterer og hjælpe mig med at komme i mål.”

“Tak til mine fantastiske undervisere gennem tiden, som er blevet ved med kærligt at udfordre mig og rumme den tvivl, der virkelig også kan være stor indeni mig.”

“Jeg vil også gerne sige tusind tak til Thomas Bay og hele Fredericia Musicalteater for at vælge lille Kat. Tak for jeres hjerterum, jeres enorme faglighed og for at min cirkushest har måttet løbe rundt hos netop jer.”

“Tak til mine uundværlige venner og min familie, uden jer var jeg aldrig nået hertil. Der bor en lille pige indeni mig, som er meget, meget stolt i dag.”

“Og til sidst tusind tak til Reumertjuryen for den fine, fine anerkendelse.” fremgår det af Facebook