LOKALSPORT

Triatleten Alberte fik alle gode ønsker med på sin OL-rejse

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Fredericia: Alberte Kjær Pedersen blev sendt til OL af Fredericia Elitesport torsdag. Inden da svarede hun på spørgsmål

Alberte Kjær Pedersen er triatlet med rod og træning i Fredericia. Siden sidste OL (Tokio) har målet været at blive udtaget til OL i Paris til sommer. Det har alle bakket Alberte Kjær Pedersen op i, og nu er hun udtaget.

Farvel i god tid
Fredericia Eliteidræts elever er tæt på deres sommerferie, og derfor blev det i dag, eleverne ønskede al mulig held og lykke. Alberte Kjær Pedersen rangerer som nummer 30 på verdensranglisten, “men alt kan ske i sport, som I ved,” fortalte hun optimistisk Fredericia Eliteidræt.

Turen tager sin begyndelse i Hamborg den 12. juli 2024 og med sportsstævner og træning arbejder Alberte Kjær Pedersen sig langsomt men sikkert til Paris, hvor toppen er nået 31. juli kl. 08.15 hvor Alberte Kjær Pedersen skal kæmpe om OL-medaljer.

Peder Tind (V)
“Som kommune er vi hamrende stolte af, at vi har en stærk bredde i Fredericia. Og så har vi også eliten, hvor Alberte hører til. Vi er hamrende stolte af, at vi kan være med til at sende hende til OL”, sagde Peder Tind, der er formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

“Når vi sender Alberte afsted, lige om lidt, så er det en fredericianer vi sender afsted, og som repræsenterer Fredericia i den store verden,”, påpegede Peder Tind, og tilføjede: “Kæmpe tillykke med udtagelse, og huske nu også alle de der står bag ved: Trænere, fysioterapeuter, sponsorer og mange flere!”.

Torben Øllegaard Sørensen
Crossbridge Energy A/S – raffinaderiet – er en af de store sponsorer gennem de sidste fire år for Alberte Kjær Pedersen, og her er Torben Øllegaard Sørensen pressechef.

“Det er lykkedes for Alberte af blive udtaget til OL, og det er vi kæmpe stolte af og glade for. Vi har hjulpet en lille smule på vej, det store arbejde har hun gjort.”

Se DanmarkC TV indslag på lørdag hvor Alberte Kjær Pedersen fortæller.