Kort Nyt

FC Fredericia styrker salgsholdet med lokal profil

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Lasse Andersen, tidligere ejendomsmægler hos Home Fredericia, skifter boligmarkedet ud med fodboldverdenen

FC Fredericia har ansat Lasse Andersen, et velkendt ansigt i Fredericia, til at styrke deres salgsorganisation. Lasse, der er født og opvokset i byen, har de seneste år arbejdet som ejendomsmægler hos Home Fredericia, men vender nu tilbage til sin passion for fodbold, det oplyser FC Fredericia i en pressemeddelelse idag.

En drøm der går i opfyldelse

– Allerede samme dag som vi slog stillingen op, ringede Lasse til mig og sagde: ‘Det job skal jeg have’. Vi har derfor i hele ansættelsesprocessen haft en god fornemmelse af Lasse, hvilket løbende er blevet bekræftet med flere samtaler. Vi kender Lasse rigtig godt, og vi er sikre på, at vi får en ny medarbejder, som vil få succes, udtaler salgsansvarlig Christian Johansen i pressemeddelelsen.

For Lasse er det en drøm, der går i opfyldelse:

– Jeg har altid kommet på Monjasa Park, samtidig med at jeg har spillet fodbold siden jeg var dreng. Fodbold har derfor altid været min passion, og da muligheden opstod for at kombinere passion med arbejde, så var jeg ikke i tvivl om, at dette er det rette for mig, lyder det fra Lasse Andersen.

Stigende interesse for FC Fredericia

Ansættelsen af Lasse Andersen kommer som en reaktion på den stigende interesse for FC Fredericia.

– De sidste par år har dagligdags opgaverne, events, partnere mm. fyldt mere og mere – på den positive måde. Det har derfor været nødvendigt for os at få flere hænder, da interessen for FC Fredericia er stigende samtidig med, at vi gang på gang har udsolgte arrangementer, siger direktør Stig Pedersen.

Lasse Andersen starter i FC Fredericia den 8. juli og vil få ansvaret for nyt salg, samt bidrage til dagligdagen i klubben ved arrangementer og lignende.