Læserdebat

Indeni er glubske ulve

Poul Rand, spidskandidat Liberal Alliance, Liste i, har startet en debat om borgmesterposten


Jesus sagde: »Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve.

I Liberal Alliance spørger vi, har de store partier allerede delt skindet før bjørnen er skudt. Den måde de klumper dig sammen på i krogene tyder på der er aftaler i gang før valget er gennemført, en del af de politiske spil, men.

Her er et eksempel om end I dårlig kvalitet på hvordan man konstituere sig efter et valg. Dette bliver ofte aftalt på selve valgaftenen / Natten. Ved svære forhandlinger et par dage efter. 

Her går man efter mest indflydelse, det er også her de fleste sig ofte giver afkaldpå noget af den politik de er valgt ind på til fordel for en post der er aftalt under forpligtigelserne.

Ved debatten i Messecenter C lørdag eftermiddag skulle kandidaterne pege på den person de ville pege på som borgmester,når de ikke måtte pege på dem selv. 

Spændende om de fastholder den udpegede når der deles udvalgsposter ud i krogene. Byens borgere fortjener sanheden om magten, Game of Thrones i gøgereden ?.

I Liberal Alliance er vi ikke til salg på vore kerneværdier, uanset hvad vi bliver tilbudt. 

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv