FREDERICIA

28-årig mand varetægtsfængslet til 5. oktober for bevidst at påsætte brande i Fredericia

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Anklager Sofie Nielsen fik i Kolding Ret medhold i, at en sigtet mand hjemmehørende i Vejle skal varetægtsfængsles for to påsatte brande

Politiets efterforsking har medført nye beviser mod den 28-årige som ellers stod tiltalt i grundlovsforhør i går. Her var han sigtet for, at have påsat tre brande i Fredericia.

Ved dagens grundlovsforhør var det en mindre påsat brand i nogle klude i Danmarksgade, og så den noget voldsomme brand ved Dinoland natten til onsdag der blev behandlet.

Politiet har tidligere kædet den sigtede sammen med indbrud, hærværk og brugstyveri af en labil i Madsby Legepark. Heller ikke disse anklager er kommet frem i retten!

Sofie Nielsen fremlagde i retten i dag så vægtige beviser, at retten altså besluttede at den 28-årige mand blev varetægtsfængslet til den 5. oktober.

Offentligheden må ikke få kendskab til, hvad politiet rent faktisk har af af beviser, da grundlovsforhøret igen i dag blev holdt for lukkede døre, trods pressens massive protester.

Politiet har den opfattelse, at der er en medgerningsmand. Det er en væsentlig grund til, at grundlovsforhøret var lukket for offentligheden. Det er bare ikke oplyst til offentligheden, hvorfor denne eventuelle medgerningsmand ikke er fundet og fremstillet i retten?

Den nu varetægtsfængslede mand nægter sig skyldig, og tog forbehold for at kære til landsretten.