Home SAMFUND Sydøstjyllands Politi efterlyser 60-årig mand i forbindelse med mistænkeligt dødsfald
Sydøstjyllands Politi efterlyser 60-årig mand i forbindelse med mistænkeligt dødsfald

Sydøstjyllands Politi efterlyser 60-årig mand i forbindelse med mistænkeligt dødsfald

0

I går lørdag den 28. oktober kl. 11.40 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et mistænkeligt dødsfald på Christiansøvej i Kolding. Politiet fandt en 61-årig kvinde død på adressen, da de ankom. Kvinden har bopæl på adressen. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner til stedet. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring findestedet, og det står nu klart, at kvinden ikke er død af naturlige årsager.

Hjælp politiet

Sydøstjyllands Politi vil i forbindelse med opklaringen af sagen i kontakt med kvindens 63-årige mand, der ikke er set, siden den 61-årige kvinde blev fundet død. Derfor efterlyses kvindens mand, Bent Ovesen nu, ligesom en bil, der hører til på parrets adresse, også efterlyses.

Signalement:

Bent Ovesen er 63 år, han er almindelig af bygning og 187 cm. høj. Han er skaldet og bærer briller.

Bilen er en gråbrun Ford Mondeo med registreringsnummer AU 24836, årgang 2015.

Kontakt politiet

Har du set Bent Ovesen eller bilen eller har du andre oplysninger, der kan bringe politiet nærmere en opklaring af sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 114.

Der vil i morgen blive gennemført en obduktion af afdøde for at fastslå den endelige dødsårsag og dødstidspunkt. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.