DanmarkC TV

Home FREDERICIA VisitFredericia og VisitMiddelfart samarbejder om tiltrækning af turister
VisitFredericia og VisitMiddelfart samarbejder om tiltrækning af turister

VisitFredericia og VisitMiddelfart samarbejder om tiltrækning af turister

VisitFredericia og VisitMiddelfart samarbejder om tiltrækning af turister

Som led i det tættere samarbejde lancerer VisitFredericia og VisitMiddelfart nu fælles turistportaler – visitlillebaelt.dk, målrettet ferieturister og meetinglillebælt.dk, målrettet erhvervsturister.

”Det er ikke kommunegrænser der overvejes når ferieturisten vælger rejsemål, men derimod oftest oplevelser der bestemmer hvor ferien eller weekendopholdet skal gå hen.

Fredericia og Middelfart udgør en stærk destination der sammen tilbyder en spændende palette af oplevelser omkring vand, natur, kultur og historie. Derudover er vores fælles USP (unique selling point) vores beliggenhed – midt i landet, let tilgængelig og tæt på nogle af landets største attraktioner, som bl.a. Legoland, H.C. Andersen, Lalandia og Egeskov Slot. Det skal vi udnytte og netop derfor giver det mening at vi samarbejder omkring tiltrækningen af turister”, udtaler Turistchef i Middelfart – Anette Hellmund Werenskiold.

”Vi har fundet synergi ved at samarbejde mere – bl.a. ved at lægge vores 2 hjemmesider sammen til én fælles hjemmeside under navnet visitlillebælt.dk. Hjemmesiden er tilgængelig på Dansk, Tysk og Engelsk og er nu blevet mobil- og tablet optimeret”, fortæller Heidi Hammer Lings, bureauleder i Fredericia.

Udover fælles hjemmeside udgiver de 2 turistorganisationer I starten af februar i år ligeledes en fælles turistguide. Guiden vil blive distribueret over det meste af landet og uden for landets grænser til gavn for områdets kommende gæster, og forhåbentligt også overnatningstallene i Fredericia og Middelfart.

Samtidig med at den fælles ferieturisme side går online – lanceres yderligere områdets fælles hjemmeside målrettet møde-, konference- og event købere; Meetinglillebælt.dk

Begge kommuner er enige om, at det giver rigtig god mening at samarbejde om turismen på tværs af kommunegrænser, både når det drejer sig om ferieturismen som erhvervsturismen. Det, der betyder noget, er, at det samlede tilbud er attraktiv nok til at tiltrække gæster og kunder. Fredericia og Middelfart supplerer hinanden rigtig godt i forhold til udbuddet af aktiviteter og konference faciliteter og kombineret med Lillebælt og Bridgewalking, så er et tættere samarbejde den rigtige vej at gå.

De 2 turistorganisationer har rigtig gode besøgstal på deres tidligere hjemmesider, men i fremtiden er det målet, at dette tal skal øges. Alene i 2016 fik turistbureauerne sammenlagt over 433.000 besøgende.

Kontaktinformation:

Yderligere oplysninger

Anette Hellmund Werenskiold, Turistchef, Middelfart, mob.: 61680358

Heidi Hammer Lings, bureauleder, Fredericia, mob.: 22917347