Kort Nyt

Vinterferie i Fredericia med en masse spændende events

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Fredericia Shopping og Fredericia Kommune inviterer til en hyggelig vinterferie uge med en masse sjove og hyggelige familieaktiviteter.

”Uge 7 er for rigtig mange børnefamilier forbundet med ski- og kælkebakker. Langt væk fra Fredericia. Andre forbinder ugen med indendørshygge og fordybelse – og heldigvis er vi jo så forskellige”, udtaler chefkonsulent Lene Bach Jørler fra Business Fredericia/Fredericia Shopping. Hun fortsætter – Vi har sammensat et fint program for alle dem som holder vinterferie i Fredericia, både for borgere men også for byens øvrige gæster, et program som giver mulighed for både fordybelse, men også med en masse udendørs aktiviteter. Vi starter allerede i morgen med en sjov event, nemlig en kæmpe oppustelig kælkebakke og et snowboard på Rådhus Pladsen, samtidig med at FDF Spejderne kommer og hygger med bål og mad og et lille hyggeligt Krea hjørne for alle børnene. 

Et nyt lille fint dukketeater har Gågade-præmiere

Teater Figuletta optræder med et nyt fint lille mobilt dukketeater flere gange i løbet af Vinter i Fredericia, en forestilling på en halv time, som vil more små som store – hvem sagde tid til fordybelse. Som sagt så hygger vi os i uge 7 og der er masser af spændende gratis tilbud i løbet af hele vinterferien, så kom ned i midtbyen og leg med.

Torsdag inviterer vi til stor Bow Combat med forhindringer, action for hele familien, hvor du kan få pulsen op, og hvor der er rig mulighed for at udfordre onkel Arne, din bedstemor eller bedste kammerat – så kom frisk forbi Rådhuspladsen.


Gratis popcorn i Danmarksgade – og husk på med skisokkerne

Næste weekend er der gratis popcorn til de første 200 børn, som kommer forbi det lille børneunivers i Danmarksgade, hvor vi hygger med børnemusik og små hoppeborge – så derfor husk at medbringe skisokker til børnene, så de ikke fryser om fødderne.

Og meget meget mere

”Fredericia Shopping er ved at lægge sidste hånd på et helt fantastisk Årshjul, fyldt med en masse spændende oplevelser og events, fordelt hen over hele 2022, og med ikke mindre end 5 Open by Nights. Igen i år med et fantastisk godt samarbejde med Fredericia Byråd, Fredericia Kommune og byens erhvervsliv og ikke mindst de mange foreninger – Det er så vigtigt at vi puljer og koordinerer alle de gode kræfter, men derom meget mere – nu skal vi allerførst hygge os og nyde en dejlig vinterferie i Fredericia” slutter Lene Bach Jørler. 

Husk hele programmet kan læses i annoncer og på Fredericia Shopping og Visit Fredericias Facebooksider. 

Afslutningsvis vil hun dog godt røbe at næste invitation bliver Fastelavn og tøndeslagning med kåring af Kattekonger og Kattedronninger ”.