DanmarkC TV

Home FREDERICIA VIND BILLETTER TIL MUSICAL
VIND BILLETTER TIL MUSICAL

VIND BILLETTER TIL MUSICAL

0

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 15.12.24Billetsalget går forrygende – intet mindre. Musicalen “Am I a Swan?” er årets musical på Den Kreative skole i Fredericia, og musicalen er skrevet af skolens egne elever.

Se TV-indslaget fra forpremieren på Danmark TV – Tirsdag!

[Info_Box]VIND BILLETTER 

DanmarkC TV udlodder billetter til den sidste forestilling – den kommende lørdag. Få en oplevelse du ellers kun ser hos de store stjerne på musicalscenerne – Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen. Vinderen offentliggøres på www.DanmarkC.TV

Konkurrencen udløber fredag i denne uge.

Sådan deltager du : Del denne artikel på facebook

– så er du med i konkurrencen om 2 x 2 billetter [/Info_Box]

“Vi har elever med fra musikskolen, billedkunst – ja faktisk fra alle dele af skolen er der medvirkende i musicalen – fortæller lederen af den Kreative skole Arne Gaardsted til DanmarkC TV.

”Am I a Swan?” Tværfaglig performanceforestilling fra Den Kreative Skole sætter fokus på menneskets udvikling

Den Kreative Skoels elever giver publikum en helhedsoplevelse live on stage gennem musik, billedkunst, moderne dans og teater

Det tværfaglige miljø har aldrig haft det bedre på Den Kreative Skole, og det afspejler sig tydeligt i denne forestilling, ved at eleverne er medskabere og kommer på banen i nogle sammenhænge, man ikke lige forventer.

Elevernes egne udtryk i fokus
Forestillingen handler om menneskets udviklings-stadier gennem livet, udtrykt gennem skolens kunstarter. Der sættes særligt fokus på overgangene mellem disse livsstadier, hvor mange spørger sig selv, om man er på vej det rigtige sted hen. Derfor stiller vi spørgsmålet: Am I a Swan?
”De fleste medvirkende elever står selv midt i en overgangstid, så det har i denne forestilling været oplagt at bruge elevernes egne ord og lade dem udtrykke deres svar gennem kunstarterne. Forestillingen er dermed en blanding af elevernes egne værker og eksisterende værker” udtaler Jonas Lindorf; musikskolelærer og tovholder på den musiske del.

Musik fra alle sider
Musikken står heller ikke stille: ”Nogle af musikstykkerne spilles i forskellige opstillinger på scenen. Publikum oplever dermed, at musikken ikke kun kommer ét sted fra – men fra alle sider, hvilket er med til at give en særlig oplevelse af lydbilledet undervejs i forestillingen” fortæller Jonas Lindorf.

Billedkunst live on stage
Noget andet særligt ved denne forestilling er, at billedkunsten fremføres live og in the moment.

”I mange forestillinger bidrager billedkunst-elever ofte med kulissemaleri, masker eller måske en tilhørende udstilling. Denne forestilling giver publikum et indblik i selve billedskabelsen – i den spændende proces, hvor billedet bliver til,” udtaler Bonnie Poulsen, billedskolelærer og tovholder for billedkunsten.

”Værkerne bliver skabt på ny til hver forestilling, så ikke én forestilling er ens. ”Der kan både opleves kultegning i takt til musik, samt tegning på computer, hvor eleven står på scenen og hele processen projekteres op på storskærm – mens det sker. Jeg synes derfor, at forestillingen formår mere end nogensinde at integrere billedkunsten live på scenen” siger Bonnie Poulsen.

Fælleskab og samarbejde
Et af formålene med forestillingen har også været, at skabe fællesskab mellem elever og kunstarter, hvilket er lykkes til fulde: ”Eleverne har været dygtige til at arbejde på tværs af linjerne og lade sig inspirere af hinanden – hvilket er dejligt at opleve” siger Jonas Lindorf og Bonnie Poulsen samstemmende.

Publikum kan derfor glæde sig til en helt fantastisk live performance, hvor menneskets udvikling udtrykkes af Den Kreative Skoles elever, gennem kunstnerisk tværfaglighed, fællesskab og nærvær.

[Info_Box]Info
”Am I a Swan?” har premiere d. 3. marts kl. 19.00, med skoleforestilling d. 4. marts kl. 13.30, forestillinger d. 5. og 6. marts kl. 19.00, samt d. 7. marts kl. 16.00 og 19.00.
Alt sammen i Tavlehallen i Kongensgade 111.
Pris: 80 kroner for voksne. 40 kroner for børn under 15 år.
Billetsalget starter i uge 8. Tlf.: 72113352 kl. 9.00-13.00. mail: louise.b.christensen@fredericia.dk[/Info_Box]