TEMA

VIND BILLET TIL FLYING SUPERKIDS

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DanmarkC TV & Flying Superkids giver dig nu chancen for at komme ind og se det fantastiske show, når det gæster Fredericia 10.oktober. 2014.

BreakTucks

Flying Superkids startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.
De flyvende børn er blevet et dansk “eksport-hit”, og de bliver i udlandet kaldt: ”verdens bedste børneshowgruppe”.
“Superbørnene” har besøgt over 35 lande og ses årligt af mere end 100.000 mennesker live og mange millioner i TV i ind- og udland.

 

Flying Superkids er et toptunet show – et 2-timers mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og fantastiske spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo.

Livsglæden er i centrum – showet er en ren fest, for “superbørnene” elsker at optræde! Og netop livsglæden – kombineret med børnenes kunnen – gør Flying Superkids til en oplevelse man aldrig glemmer.
Forestillingen bakkes op af et kæmpe lysshow, som giver publikum den optimale oplevelse af Flying Superkids!

 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

1. Send os en mail på info@danmarkc.tv hvor du fortæller hvem du godt kunne tænke dig at overraske med en billet til Flying Superkids´ show i Fredericia.

Husk at skrive dit navn, adresse og mobilnummer i mailen. Vores redaktion finder flere vindere så chancerne er store.

Hvis din mail bliver udtrukket kvitterer vi med to billetter til Flying Superkids´show d. 10 oktober i Fredericia – en billet til dig, og en til den du i mailen beskriver at du gerne vil overraske.

Konkurrencen løber frem til TORSDAG d. 9. oktober kl. 12.00. Vinderen får direkte besked og offentliggøres via DanmarkC TV´s medier.

2. DEL KONKURRENCEN PÅ FACEBOOK OG KLIK “Synes godt om” DANMARKC TV´S FACEBOOKSIDE.