DanmarkC TV

Home 112 Villa i Pjedsted står i lys lue – Brandvæsnet kæmper mod flammer og eksplosioner
Villa i Pjedsted står i lys lue – Brandvæsnet kæmper mod flammer og eksplosioner

Villa i Pjedsted står i lys lue – Brandvæsnet kæmper mod flammer og eksplosioner

2

Voldsom villabrand i Pjedsted lørdag eftermiddag

I mens regnen silede ned over det meste af Fredericia om omegn, udbrød der brand i en villa i Pjedsted. Meldingen om brand indløb til alarmcentralen kort før klokken 16.00.

Trekant brand er massivt tilstede og er i gang med en meget krævende opgave. Allerede da den første mobilsprøjte ankom til brandstedet, stod det klart at branden var omfattende. Røgfanen kunne ses på flere kilometers afstand og villaens tagplader og vinduer springer og giver høje brag.

SE VIDEO NEDERST I ARTIKLEN

Læge og ambulance er netop ankommet til brandstedet.

Politiet og beredskabet forsøger lige nu at få et overblik over situationen og folk bliver bedt om at holde sig på afstand og give beredskabet arbejdsro. Der bliver brug for assistance med vandtankvogne.

Indsatsleder kørte i grøfte under udrykning

Den vagthavende indsatsleder fra Trekant Brand, mistede under udrykningen herredømmet over sin vagtbil og havnede i grøften ved Hejse. Der er ikke meldinger om, at indsatslederen skulle være kommet til skade ved ulykken.

OPDATERET KLOKKEN 16.34 : En stor eksplosion har netop fundet sted i selve huset og situationen er kritisk. En olietank skal ligeledes være gået i brand på adressen.

Vidner fortæller – og beredskab oplyser på stedet, at der ikke umiddelbart er personer tilstede i det brændende hus. Der er dog stor sandsynlighed for, at tre hunde er fanget i den brændende bygning. Dette er dog ikke bekræftet endeligt.

OPDATERET KLOKKEN 17.05 : Beredskaber fra flere af Trekant Brands stationer er tilkaldt til at assistere ved brandslukningen. Særligt vandtankvogne er rekvireret.

OPDATERET KLOKKEN 17.15 : Brandvæsnet har nedkæmpet de store flammer, og kan koncentrere sig om den egentlige slukning og de kommende timers efterslukning af villabranden.