DanmarkC TV

Home FREDERICIA VILDT : LADIES MUD RACE UDSOLGT PÅ 45 MINUTTER
VILDT : LADIES MUD RACE UDSOLGT PÅ 45 MINUTTER

VILDT : LADIES MUD RACE UDSOLGT PÅ 45 MINUTTER

0

Ladies Mud Race – DARK EDITION

På kun 45 minutter fik Firmaidrætten I Fredericia udsolgt til endnu et spændende løb med forhindringer.

Løbet foregår i Hannerupskoven på en hverdags aften, hvor solen er gået ned. Med pandelamper og varmt løbetøj løber kvinderne 5,5 km på både skovsti og offtrack, som det kaldes, altså udenfor stierne. Undervejs i skoven og nede ved firmaidrættens klubhus skal kvinderne passere enten nogle naturlige forhindringer, som væltede træer, tæt skov og grøfter eller konstruerede forhindringer.
En af deltagerne udtaler på Facebook “Den fedeste og mest underholdende løbedistance jeg nogensinde har været på. Vi ses igen”
I modsætning til Ladies Mud Race er Dark edition et forholdsvis lille løb, hvor der kan deltage op til 350 kvinder. Og interessen er stor. På Facebook begivenheden har over 3600 vist interesse, og interessen kommer fra hele landet.


Firmaidrætten har givet ideen videre til firmaidrætsforeningerne i Næstved og Hillerød som nu også vil lave en Ladies Mud Race Dark Edition i 2019
Med den store interesse tages for gode vare, er der mange som ikke har nået at købe billet før der blev udsolgt. De som var heldige at få billet kan udover løbet se frem til et løb som også har ild, lys, farver og lyd som tema, så der er mange sanser som pirres undervejs.

Efter mål bliver der tid til at snakke løbet igennem, mens man får noget at varme sig med.
Salget af billetterne til Dark edition blev også sat til salg den 5. januar kl. 12:00 i Næstved, de har ligesom Fredericia 350 billetter til salg og søndag kl. 18:00 er der blot 25 billetter tilbage.

 

Fakta:
Ladies Mud Race Dark edition
Facebook begivenhed: https://www.facebook.com/events/2245125045706829/ Www.ladiesmudrace.dk/Fredericia/darkedition