Home FREDERICIA Vildsvinehegnsordre sætter gang i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri
Vildsvinehegnsordre sætter gang i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri

Vildsvinehegnsordre sætter gang i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri

0

En ordre fra Naturstyrelsen på 70 kilometer vildsvinehegn til Danmarks grænse mod Tyskland er hovedårsagen til, at virksomheden SER Hegn udvider markant med ny lagerplads og administration, som skal bygges på blot 14 dage.

Naturstyrelsen vil opføre 70 kilometer vildsvinehegn langs den dansk-tyske grænse, og derfor har SER Hegn et akut behov for at udvide med lagerplads, lagerbygninger og administration. Målet er, at byggeriet skal opføres på blot 14 dage, hvor startskuddet lyder 11. Januar kl.7:00 på nabogrunden til SER Hegns hovedkvarter i Fredericia

– Jeg er klar over, at det er et meget ambitiøst mål, men vi har travlt, hvis vi skal nå at sætte 70 kilometer vildsvinehegn op inden udgangen af 2019, og det kræver en massiv kapacitetsudvidelse hos os. Vi er glade for, at hovedentreprenøren og leverandørerne har nikket til planen, ligesom Fredericia Kommune og Fredericia Spildevand har været en aktiv medspiller fra begyndelsen, så vi tror på det, siger bygherren Henrik Hallenberg Rasmussen, der er direktør for SER Hegn.

 Arbejder i døgndrift

Det er HM Entreprenører der sammen med 9 byggevirksomheder, der har lagt hovedet på blokken for at nå målet.

– Et byggeri i denne størrelse tager normalt 4-6 måneder, men SER Hegn har jo travlt. Så da de spurgte, om byggeriet kunne lade sig gøre på 14 dage, skulle vi lige vende skråen et par gange, inden vi besluttede os for at tage udfordringen op. Det bliver Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri, hvis vi når det i samarbejde med leverandørerne. Og det skal vi, siger Michael Mortensen, direktør for HM Entreprenører.

Byggeriet består af en administrationsbygning, en opbevaringshal på 450 kvm. samt et lager og en pakkehal på 140 kvm. Udover dette skal der også lægges 16.000 kvm. stenbelægning samt sættes hegn, porte og lysmaster op.

– Når startskuddet lyder fredag morgen, skal der køres 12.000 m3 muld væk og lægges 10.000 m3 sand og grus som det første. Byggefolkene kommer til at arbejde 24 timer i døgnet, og det kræver et stort overblik, seriøs god planlægning og et utroligt godt samarbejde, hvis byggeriet skal stå færdigt og klar til indrykning efter blot 14 dage, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

Deltagere i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri

Udover bygherren SER Hegn A/S, deltager følgende virksomheder i Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri:

HM Entreprenører A/S,  Kloster A/S, Dalsgaard Pavilloner A/S, Futura Rundbuehaller ApS, Flextek Stålreoler A/S, DE Electronic ApS, Zipp Systems A/S, Scanview A/S, Hansen EL A/S, K.E. Mammen ApS og Land & Plan A/S. Herudover sørger Din Madpartner for, at alle er glade og tilfredse i løbet af de 14 dage.

 

Om SER Hegn

SER Hegn A/S er landets største leverandør af perimetersikring, herunder hegn, porte, bomanlæg, pullerter m.m. Virksomheden har 70 medarbejdere og omsætter for ca. 150 millioner pr. år. Hovedsædet ligger i Fredericia med afdelinger fordelt i både Jylland, Sjælland, Sverige og i Schweiz.