Kort Nyt

Vidste du, at det anslås at 600.000 mennesker i Danmark hvert år føler sig svært ensomme?

Gå med på dette års March mod Ensomhed og vær med til at sætte fokus på problemet, sammen med March mod Ensomhed og Patrick Cakirli

Patrick vil fra den 8. august til og med den 14. oktober vandre 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed.

Den 8. september lander March Mod Ensomhed 2022 på Rådhuspladsen i Fredericia omkring kl. 14.

“Vi er enormt stolte over igen i år at være med til at løfte projektet, når March Mod Ensomhed kommer forbi Fredericia. Igen i år har vi et godt samarbejde med lokale aktører, som Stoppestedet og Ungdommens Hus, så vi sammen får sat fokus på Ensomhed. I headspace møder vi mange unge som kender til følelsen ensomhed. Derfor er det vigtig for os, at det understreges, at man ikke er alene – og at der er hjælp at få”, fortæller tovhover Cecilie Roed Schultz, ungerådgiver i headspace Fredericia.  

I samarbejde med Ungdommens Hus har headspace arrangeret gratis fællesspisning og foredrag med Patrick Cakirli på Ungdommens Hus, Norgesgade 46A kl. 18-20 d. 8. september.

Man kan tilmelde sig arrangementet her: https://fb.me/e/292r7SjSz

Den 9. september kl. 8 skal Patrick vandre 24,1 kilometer fra Fredericia Rådhus (Gothersgade 20, 7000 Fredericia) til Vejle Rådhus (Rådhustorvet 1, 7100 Vejle), men for at komme frem har han brug for hjælp, for konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Der er chokoladecroissanter og kaffe på Rådhuspladsen inden afgang d. 9. september kl. 7.30 til 8, for Patrick har fødselsdag!

Der vil også være muleposer til de der vil gå med. Heri vil der være diverse forsyninger, så man kan slukke sin tørst og ikke går sukkerkold på turen.

Se ruten fra Fredericia til Vejle:

⠀•⠀goo.gl/maps/Y1XJjFTeGqG6tcmY6

Det er gratis at deltage, og man bestemmer selv hvor og hvor langt man vil gå med. Stoppestedet søger for hjemtransport til de der står af undervejs mod Vejle. Så snør vandrestøvlerne, del det gode initiativ og lad os sammen gøre en forskel.

Man kan tilmelde sig etapen her: https://fb.me/e/4PbMHQO2Z