DanmarkC TV

Home Politik VIDEO : NYTÅRSKUR I FREDERICIA – TI TRIN NED MODTOG ÅRETS ERHVERVSPRIS
VIDEO : NYTÅRSKUR I FREDERICIA – TI TRIN NED MODTOG ÅRETS ERHVERVSPRIS

VIDEO : NYTÅRSKUR I FREDERICIA – TI TRIN NED MODTOG ÅRETS ERHVERVSPRIS

0

Fredericia kommune og Business Fredericia var torsdag eftermiddag, værter ved Nytårskur 2018 i Tøjhuset

SE HELE NYTÅRSKUREN I VIDEOEN NEDENFOR

Der var godt fyldt op i tøjhuset torsdag eftermiddag. Fredericia kommune og Business Fredericia havde inviteret til nytårskur, med taler, champagne og kransekage.

De senere år er antallet af tilmeldte steget, og i år rundede deltagerantallet 500 personer. Det er en historisk høj deltagelse ved en fredericiansk kommunal nytårskur.

Nytårskurens konferencier var i dagens anledning, Grete Højgaard – Direktør ved Messe C.  Grete Højgaard bød de mange deltagere velkommen, og sikrede at tidsplanen blev overholdt.

SE HELE NYTÅRSKUREN I VIDEOEN NEDENFOR

Det høje deltagerantal, fik kommunen til at opsætte et kamera vendt mod scenen. Kameraet sendte video ud til to skærme, der var opsat i Tøjhusets cafeområde, så alle de mange fremmødte, kunne få et godt view af scenen.

Borgmester Jacob Bjerregaard holdt årets nytårstale, og han roste ikke mindst de mange lokale virksomheder der havde udemærket sig i 2017 – han roste også de mange store nationale og internationale virksomheder, der i årets løb, havde investeret deres penge i jord i DanmarkC.

Få nyhederne via facebook – Giv DanmarkC TV dit facebook like, og bliv adviseret så snart en nyhed rammer redaktionen

Efter borgmesterens tale, var der musikalsk underholdning, og der blev lagt op til networking blandt de mange erhvervsdrivende.

Senere under Nytårskuren, talte formanden for Business Fredericia – Bent Jensen.  Bent Jensen brugte i sin tale, rosende ord på byens erhvervsliv, og ikke mindst den udvikling Fredericia har været igennem de senere år.