Home FREDERICIA Video: Bjørg Gamst konstitueres som teaterchef
Video: Bjørg Gamst konstitueres som teaterchef

Video: Bjørg Gamst konstitueres som teaterchef

0

Bestyrelsen for det nye Fredericia Musicalteater har besluttet at konstituere Bjørg Gamst som teaterchef. Samtidig slås to stillinger op

Mens teateret og byen stadig venter i spænding på afgørelsen om §5 status fra Kulturministeriet, har bestyrelsen for Fredericia Musicalteater besluttet at konstituere Bjørg Gamst som teaterchef.

Bjørg er ansat som projektansvarlig i Fredericia Kommune i forbindelse med genetableringen af et nyt musicalteater i byen. Med mange års erfaring fra musicalverdenen har hun et indgående kendskab til scenekunsten. 

”Vi har brug for at komme i gang med planlægningen af efterårets forestillinger på scenen i Prinsessegade i Fredericia. Bjørg har været med i genrejsningen fra start, og hun kender derfor alle detaljer ud og ind. Hun er derfor den rigtige til at få projektet godt fra start, mens bestyrelsen tager os tid til at sætte det rigtige hold på den lange bane”, siger Grete Højgaard, bestyrelsesformand for Fredericia Musicalteater.

38-årige Bjørg er et kendt ansigt fra scenen og i gadebilledet i Fredericia. Tilbage i november 2020 blev hun ansat som projektansvarlig i Fredericia Kommune i forbindelse med genrejsningen af et nyt teater i byen. Hun er uddannet bachelor i Statskundskab fra Københavns Universitet og har også taget musicalperformeruddannelsen i Fredericia. I 2011 blev hun fastansat som skuespiller på det nu tidligere Fredericia Teater, og fra 2019 var hun producent og en fast del af den kreative ledelse. 

”Jeg kan slet ikke forklare med ord, hvor vigtig det her projekt er for mig. Jeg brænder passioneret for musicals og lige præcis det, vi kan med genren i Fredericia. Det er så uendeligt vigtigt for mig, at vi lykkes med at blive Danmarks musicalby igen”, siger Bjørg Gamst

DanmarkC TV har derfor taget kontakt til Bjørg Gamst for at høre hvad hun tænker om den nye stilling.

Ellers kan du se det herunder på lørdag klokken 12:

Husk at holde dig opdateret på: http://www.DanmarkC.tv

Du kan også følge os på: http://www.YouTube.com/DanmarkCTV