Home FREDERICIA Verdens mindste Bilka åbner i Fredericia – og flere følger
Verdens mindste Bilka åbner i Fredericia – og flere følger

Verdens mindste Bilka åbner i Fredericia – og flere følger

0

Bilka er med ét, rykket noget tættere på Fredericia.

Fra og med fredag d. 23.april, kan fredericianere hente deres bestilte varer, ved det nye udleveringssted ved krydset Strandvejen – Vestre Ringvej i Fredericia.

Den store nedlukning, og de mange restriktioner i forbindelse med Corona, fik tidligere bilka til at satse stort på, at pakke varer for kunderne, således de kunne afhentes i bil, på en særligt indrettet plads ved Bilka. Denne ordning er blevet en stor succes, og det har fået SallingGroup til at øjne chancen, til at rykke ud med deres Pick-up stationer

Rykker tættere på danskerne

Bilka rykker endnu tættere på danskerne, når de lancerer en række banebrydende, højteknologiske PickUp-stationer. Her kan kunderne få alle deres dagligvarer udleveret af en robot. De nye fuldautomatiske PickUp-stationer er de første af sin slags i Danmark og er endnu en ny indkøbsmulighed til danskerne, der som følge af COVID-19 har taget flere online-services til sig.

Nu bliver det endnu nemmere og hurtigere at handle i Bilka. Det sker, når Bilka introducerer en række nye, fuldautomatiske PickUp-stationer, hvor man som kunde kan få udleveret alle sine dagligvarer af en robot.

BilkaToGo findes i forevejen ved 18 varehuse

I forvejen findes BilkaToGo ved alle landets 18 Bilka-varehuse, hvor kunderne bestiller varer på nettet og efterfølgende henter dem i drive-in området på parkeringspladsen. Her kan man blive siddende i bilen, hvorpå en Bilka-medarbejder sætter varerne i bagagerummet. Men med BilkaToGo PickUp kan endnu flere danskere svinge bilen forbi et af de nye PickUp-steder og få en tilsvarende nem og enkel indkøbsoplevelse:

– Vi er glade for at tilbyde danskerne et helt nyt alternativ, hvis man gerne vil bestille sine fødevarer online. Selvom vi er glade for, at kunderne vil besøge vores varehuse, kan vi også se, at mange også gerne vil have et hurtigt alternativ, hvor de blot skal parkere bilen og få udleveret alle deres dagligvarer. Nu gør vi det endnu mere tilgængeligt med en fuldautomatisk løsning, som endnu flere kan få glæde af i hverdagen, siger Mette Lauritzen Loven, der er ansvarlig for BilkaToGo.

Med BilkaToGo PickUp er hele købsoplevelsen automatisk. Varerne bestilles direkte på BilkaToGos hjemmeside og afhentes i den ubemandede PickUp-lokation ved at indtaste et købsnummer. Ordren hentes af en robot og er lige til at putte i bagagerummet.

Danskerne er blevet vilde med “ToGo”-løsninger

– Danskerne har virkelig taget BilkaToGo til sig gennem det sidste år. Og BilkaToGo Pickup gør det endnu nemmere for danskerne at købe deres dagligvarer online og hente dem, når de alligevel er på vej hjem fra arbejde, fodboldtræning, vuggestuen eller noget helt fjerde. Vi er overbeviste om, at vores store sortiment og den stærke brugeroplevelse, som vi kan tilbyde med vores ret banebrydende løsning, kan være et godt alternativ for rigtig mange familier, siger Mette Lauritzen Loven.

Den første BilkaToGo PickUp-lokation åbner den 23. april i Fredericia på Strandvejen 220, hvor mange naturligt færdes og kommer forbi. Herefter vil fem yderligere lokationer åbne i de kommende måneder på placeringer, som løbende vil blive offentliggjort.

Selve PickUp-stationen har en sektion for afkølede varer og en for frostvarer. Ved at indtaste et købsnummer finder robotten bestillingen, hvor varerne allerede er pakket i en papkasse eller papirsposer, og udleverer dem til kunden.