DanmarkC TV

Home Politik Venstre Fredericia opruster og melder klar til valgkampen
Venstre Fredericia opruster og melder klar til valgkampen

Venstre Fredericia opruster og melder klar til valgkampen

0

Pressemeddelelse: Venstre Fredericia er klar til kommunalvalget den 16. november 2021, flere kandidater er på vej, en kampagneleder er på plads, og Venstres valgprogram er ved at være færdigt.    

Som en naturlig del af Venstres fokus på at overtage borgmesterposten og få flere mandater har Venstres byrådsgruppe foretaget en omrokering og opruster med en politisk ordfører. Ny gruppeformand bliver derfor Pernelle Jensen og politisk ordfører bliver Peder Tind.  

”Vores ambition i Venstre er klar – vi går efter at overtage Borgmesterposten og få flere mandater end i dag og med et stærkt hold af dygtige kandidater, en dygtig og erfaren kampagneleder og en yderst kompetent organisation i ryggen ser vi frem til en spændende valgkamp” siger Peder Tind. Han fortsætter, ”vi har en ambitiøs politik for fremtidens Fredericia og for Venstre er det afgørende, at vi tager udgangspunkt i politiske løsninger, der skaber mere vækst og velfærd”.         

Gruppeledelsen for Venstre består derfor af Peder Tind og Pernelle Jensen.  

”Vi er et team og arbejder rigtig godt sammen i det daglige, vi deles derfor allerede i dag om opgaverne. Men vi er nu meget tæt på valget og derfor er der behov for at frigøre mere tid til, at Peder kan koncentrere sig om valgkampen, så derfor overtager jeg de opgaver, som er forbundet med at være gruppeformand. Jeg var gruppeformand i sidste byrådsperiode, så det er en opgave, jeg kender rigtig godt, siger Pernelle Jensen”.

Venstres kampagne er ved at være klar. 

Venstre henter en erfaren og dygtig kampagneleder fra Odense. Kasper Ladingkær har været formand for kommuneforeningen i Odense i 8 år, siddet i Venstres forretningsudvalg fra 2015-2019 og været kampagneleder for Jane Jegind samt kørt hele Venstre Odenses kampagne de sidste 3 kommunalvalg.

”Det bliver et meget spændende valg i Fredericia og et valg, hvor vi har gode muligheder for fremgang og for at overtage borgmesterposten. Jeg synes derfor, det er en spændende opgave, som jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med. Vi har et meget engageret og stærkt kandidathold og flere kandidater kommer til”, udtaler Kasper Ladingkær.

Venstres hold af kandidater til kommunalvalget er på nuværende tidspunkt 11 kandidater, men i den kommende måned vil holdet blive udvidet. De nye kandidater forventes præsenteret senere på måneden.

Jeg glæder mig over at kunne byde flere kandidater velkommen på vores kandidathold, hvor vi har brugt tiden siden opstillingsmødet på at lære hinanden at kende og på at udarbejde et valgprogram, som vi er ved at lægge sidste hånd på. Vi vil derfor kunne offentliggøre det umiddelbart efter sommerferien”, slutter Peder Tind.