VEJLE

VEJLE ER HJEMSØGT AF ZOMBIER

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 22.53.47I Spinderi hallerne i Vejle var der torsdag aften premiereaften på Hounted House, et hjemsøgt hus med masser af gys – Et gribende og angst-indjagende projekt – intet mindre.

Hvis du vil prøve noget nyt denne oktober, så bør du give dig selv chancen for at træde ud af din tryghedszone og lægge vejen forbi Spinderihallerne i Vejle og opleve de 1.100 kvm. rendyrket skræk i flere etager.

Danmarks mest skræmmende haunted house åbnede torsdag – og flere hundrede besøgende lagde vejen forbi Haunted House.

Inspireret af amerikansk Halloweenkultur er Dystopia Haunted House stedet, hvor dine største frygter og fobier kommer til live.Skærmbillede 2014-10-16 kl. 22.56.02

Træd ind i en nær dystopisk fremtid, hvor en fascistisk regering spreder en genetisk designet zombie-svamp for at kontrollere befolkningen. Al helvede bryder løs, når en gruppe rebeller, en samling kultister og en hær af infesterede zombier kæmper om herredømmet!

Oplevelsen er helt autentisk. Over 120 frivillige og 50 aktører er med til at give en intensitet i oplevelsen, og rekvisitter samt opsætning er så gennemført at man mister virkelighedfølelsen og bliver draget ind i en verden af oplevelser og gys.

DanmarkC TV var med en tur i Haunted House og fik en snak med nogle af de spændte og forventningsfulde gæster – i den lange og konstant hastigtvoksende kø.

Se TV-indslaget på DanmarkC TV – mandag

Skærmbillede 2014-06-07 kl. 23.07.48