Kort Nyt

Vejdirektoratet inviterer til borgermøde om muligt støjværn langs E20’s sydside i Taulov

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

I juni 2023 indbyder Vejdirektoratet til to borgermøder i forbindelse med høringsperioden for udvidelse af motorvejsnettet omkring Kolding og en potentiel etablering af støjværn ved Taulov.

Vejdirektoratet vil afholde et borgermøde i Kolding, hvor de vil drøfte udvidelsen af motorvej E45/E20 i Kolding området. Mødet kommer som en følge af, at det reviderede projektudkast og miljøpåvirkningsvurderingen er under offentlig høring, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Planen om at oprette et støjværn langs motorvej E20’s sydside i Taulov vil blive fremlagt på et borgermøde onsdag d. 7. juni fra kl. 16.00 til ca. kl. 18.00. Mødet afholdes på Hotel Kryb i Ly Kro, Kolding Landevej 160, 7000 Fredericia.

Derudover vil der blive afholdt et møde om udvidelsen af motorvej E45/E20 i Kolding tirsdag d. 6. juni fra kl. 17.00 til ca. kl. 19.00. Mødet vil finde sted i Salen i Forum Kolding Bramdrupdam, Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding.

Høringsperioden løber over otte uger, fra den 21. april 2023 til den 16. juni 2023.

Det reviderede projektudkast og miljøpåvirkningsvurderingen, som er til debat, kan tilgås på projektets officielle hjemmeside.

Borgermøderne er en chance for at lære mere om projektudkastet og at diskutere det med forskellige fagpersoner fra Vejdirektoratet. Efter præsentationerne vil der være mulighed for spørgsmål og debat, og efterfølgende vil medarbejdere fra Vejdirektoratet være til rådighed for at besvare yderligere spørgsmål.