FREDERICIA

Varmtvandsbassin i Fredericia Idrætscenter er klar: Åbner mandag

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Varmtvandsbassinet i Fredericia Idrætscenter er nu klar til åbning

Endelig! Efter en lang ventetid kan varmtvandsbassinet i Fredericia Idrætscenter åbne sine døre igen på mandag den 29. april, det fortæller Fredericia Idrætscenter på deres facebookside.

Bassinet og de tilhørende opholdsarealer har gennemgået en omfattende renovering, og nu er alt klar til at byde gæster velkommen.

– Så nu kan vi snart åbne op for dem herinde. Vandet vil vi varme op til de 35 grader igen, så vi kan få alle vores babysvømmere tilbage, vores sårbare grupper, gigtpatienter, folk der har genoptræning, som har higet efter at komme ud i vores varmtvandsbassin igen. Så dem glæder vi os til, at vi snart kan byde velkommen herinde igen, fortalte Allan Varst, teamleder ved Fredericia Idrætscenter til DanmarkC TV, da vi kiggede forbi i uge 15.

Teamleder ved Fredericia Idrætscenter, Allan Varst, fortæller om det nyrenoverede varmtvandsbassin som åbner igen på mandag d. 29. april. Video: DanmarkC TV

Mange har savnet bassinet

Bassinet har været lukket i en længere periode, men nu er det tid til at genoptage den populære aktivitet. Mange brugere har savnet muligheden for at træne eller bare slappe af i det varme vand.

– Det giver så meget livskvalitet for brugerne at være i det varme vand, i stedet for det køligere vand ude i svømmehallen. Det letter deres liv, når de kommer ud i det varme vand og træner, og så har vi selvfølgelig også fået opgraderet vores omklædningsrum. Hvor vi før havde to omklædningsrum, har vi nu tre, hvor der stadigvæk kører lift ud fra de to af dem, fortæller Allan Varst.

Forbedrede faciliteter

Udover den grundige rengøring og renovering af bassinet, har omklædningsrummene også fået en opgradering. Der er nu tre separate omklædningsrum med vaskerum og toiletter, hvilket giver mere plads og komfort for alle brugere. Trappen ned til bassinet er blevet lavet mindre, hvilket giver mere plads i vandet, og der er monteret nye gelænder for at øge sikkerheden.

Åbningstider for offentlig adgang:

  • Mandag til fredag kl. 06.00 – 08.00 (Gratis adgang for morgensvømmere)
  • Tirsdag kl. 14.00–16.00 + 18.30–21.00
  • Torsdag kl. 14.00–16.00
  • Lørdag og søndag kl. 10.00–14.00