VEJLE

Upcomers designmarked slår boderne op til Vild med Vand

Upcomers designmarked slår boderne op til Vild med Vand

Lystbådehavnens træpromenade fyldes med små upcoming designere, når det populære designermarked rykker fra deres vante rammer i Spinderihallerne og ned til havnekulturfestivalen Vild med Vand.

Årets store fest på Vejle Lystbådehavn, Vild med Vand, der de seneste år har tiltrukket op til 8000 gæster, får i år vokseværk på markedsfronten. Det sker, når små selvstændige designere fra hele landet inviteres ind til at sælge deres unika-varer. Upcomers designmarked har eksisteret siden 2014 og har etableret sig som et populært tilløbsstykke med omkring 4000 gæster til deres seneste marked.

Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget Dan Arnløv glæder sig over det nye samarbejde:

– I vores brugerundersøgelser omkring Vild med Vand har gæsterne efterspurgt et endnu større marked, og det kan vi nu efterkomme, endda i større format og med spændende designprodukter i boderne. Det er dejligt, at gode lokale kræfter vil være med til at skabe en folkefest på lystbådehavnen.

Det er Junette Bay, der arrangerer markedet og udvælger designerne.

– Vi glæder os helt vildt til at deltage i årets Vild med Vand og regner med at fylde hele promenaden med omkring 50 forskellige designere. Jeg fornemmer allerede stor efterspørgsel på standende.

Vild med Vand foregår i år søndag d. 20. august kl. 10-17. På festivalen kan du opleve bl.a. de store Ramasjang-stjerner, store musiknavne, flydende kunst og komme ud på fjorden i diverse både, kanoer og kajakker. Der afsløres løbende nyheder om årets program.