FREDERICIA

Unge vil sætte fokus på klimaet

I 2018 startede to studerende fra forskellige videregående uddannelsesinstitutioner foreningen ‘Den Grønne Studenterbevægelse’ (DGSB).

Det gjorde de for at skabe en ny, bred klimabevægelse, som er karakteriseret af ungdommen. Det er dog ikke kun en bevægelse udelukkende for studerende, men derimod et fællesskab for alle, der vil kæmpe for fremtiden.

Ifølge DGSB er målet:

“At skabe politisk handling på alle niveauer ved aktivt at kæmpe for systemforandring og bæredygtige alternativer til det samfund og den levevis, der sker på bekostning af miljøet, klimaet og mennesker.”

Lige netop det budskab er to unge studerende fra Fredericia helt enige i. Ruben Bornemann og Megan Vinther går på Fredericia Gymnasium og de var ikke i tvivl om, at her var en sag de bare skulle være en del af.

Derfor starter den fredericianske lokalafdeling af Den Grønne Studenterbevægelse nu op, og allerede i morgen den 17/08/2021, kan du komme til opstartsmøde og høre meget mere om bevægelsen, og hvorfor det egentlig er så vigtigt at gøre noget ved klimaudfordringerne.

Du kan høre mere om opstartsmødet og klimaudfordringerne herunder:

Husk at holde dig opdateret på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV