FREDERICIA

Unge i kø: Transportens dag vakte stor interesse

Skoleelever og ledige var onsdag til Transportens dag hos EUC Lillebælt. Her mødte de virksomheder og kunne få “hands on” på et job i Transportbranchen

Der var stande, hvor de mange fremmødte kunne tale med uddannelsesvejledere, jobcenter og virksomheder inden for transportbranchen, da EUC Lillebælt onsdag afholdte Transportens Dag på Teknikervej i Erritsø.

En af de mange unge der prøvede at have “hands on” er Magnus, der ikke er helt afklaret på sin fremtidige uddannelsesvej. Fuld af nysgerrighed prøvede han en virtuel kran, satte sig bag rettet på en truck og fik testet sine færdigheder.

“Jeg synes det er rigtig fedt at kunne prøve nogle af de mange aspekter i et job inden for transportbranchen af. Det er en rigtig god måde at finde ud af, og det kunne være en fremtidig uddannelsesretning for mig” – sagde Magnus til DanmarkC TVs reporter, da han netop havde fuldført en flytning af paller, med en gaffeltruck.

Lørdag kan du komme med helt tæt på Transportbranchen, når DanmarkC TV sender et længere indslag i NYHEDERNE, hvor du blandt andet kan møde Andrea og Magnus der fortæller om deres oplevelse af, at prøve transportfaget af i praksis. Du finder sendestidspunktet i TV-Guiden nederst i artiklen.