Kort Nyt

Udforsk strandens skatte med naturvejlederen i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Tag med på en spændende strandtur med naturvejlederen i Fredericia og lær om alt det spændende, der findes ved stranden

Har du lyst til at opleve alt det spændende, stranden har at byde på? Så tag med naturvejlederen, og Fredericia Bibliotek, på en guidet tur den 25. maj.

Turen starter ved det flotte, nye Naturcenter Lundingsvej, hvor i får en introduktion til centret og de mange spændende aktiviteter, der tilbydes. Børnene kan glæde sig til at prøve de forskellige redskaber, man kan låne i centret, og lære mere om strandens planter og dyr.

Derefter går turen langs stranden, hvor i kan finde alt fra muslinger og sneglehuse til glatte sten og sjældne “skatte”. Naturvejlederen fortæller om strandens dyr og planter, og i kan blive vist nogle af naturens små mirakler.

Bålhygge og gode historier

Turen slutter ved et hyggeligt bålsted ca. 1 km fra naturcenteret. Her kan i riste skumfiduser over bålet og lytte til bibliotekarernes fortællinger om spændende naturbøger. Børnene kan lege og hygge sig, mens de voksne slapper af og nyder den friske luft.

Turen er velegnet til familier med børn fra 4 år og opefter. Både børn og voksne skal have billet. Billetter kan købes online via bibliotekets hjemmeside eller i velkomstcentret på biblioteket.

Praktisk information:

  • Dato: 25. maj 2024
  • Tid: 10.00-12.00
  • Sted: Start ved Naturcenter Lundingsvej
  • Målrettet: Familier med børn fra 4 år
  • Pris: Billetter skal købes online eller i bibliotekets velkomstcenter