Home FREDERICIA TVIS ANSÆTTER NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR
TVIS ANSÆTTER NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR

TVIS ANSÆTTER NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR

0

Jørgen Nielsen starter som administrerende direktør i TVIS den 1. august og overtager dermed stillingen efter Hans Bjørn, som går på pension

Jørgen Nielsen, Dansk Fjernvarme

Jørgen Nielsen har en lang karriere som topchef i energibranchen med sig i bagagen og har blandt andet været direktør i Vattenfall A/S. Han kommer senest fra en stilling som Udviklingsdirektør i Dansk Fjernvarme

”Vi har med ansættelsen af Jørgen Nielsen fået en faglig stærk og strategisk orienteret direktør, der med sikker hånd kan fortsætte arbejdet med at føre TVIS ind i en fremtid med stadig mere fokus på vedvarende energi og vores mål om, at den billige og grønne fjernvarme skal kunne komme endnu flere borgere til gode i Trekantområdet”, siger TVIS’ bestyrelsesformand, Lars Schmidt.

Jørgen Nielsen startede erhvervskarrieren som rådgiver i COWI i 1990 og i 2002 skiftede han til Elsam, som Vattenfall senere opkøbte store dele af. I 2009 til 2011 var han strategichef for Vattenfalls kraftvarmeproduktion i Sverige, Finland og Danmark. I 2011 blev han direktør for Thermal Operations i Vattenfall, endvidere blev han i 2012 også administrerende direktør for Vattenfall A/S i Danmark. Derudover har Jørgen Nielsen beklædt mange bestyrelsesposter og tillidshverv, primært i energisektoren samt i Dansk Industri.

”Jeg glæder mig til opgaven med at sikre fjernvarmen en fortsat markant rolle i den grønne omstilling, og ser frem til at kunne være bindeled i samarbejdet med vores ejerkommuner og varmeselskabet samt med både nuværende og kommende leverandører. TVIS skal være garant for fortsat at sikre en stabil, effektiv og ansvarlig energiforsyning til borgerne i Trekantområdet i mange år fremover”, siger Jørgen Nielsen

Jørgen Nielsen er Cand.scient., exam. oecon, uddannet kemiker med bifag i økonomi fra Aarhus Universitet og har en Executive MBA fra Henley Business School.

TVIS har netop skruet op for blusset, og udvidet samarbejdet med Fredericia Spildevand, om at overtage en øget mængde overskudsvarme.

Se video-indslaget om overskudsvarmen nedenfor.

Om TVIS:

TVIS gør overskudsvarme til en ressource, så borgerne i Trekantområdet får miljøvenlig fjernvarme til nogle af landets billigste priser. TVIS køber overskuds- og affaldsvarme og leder den ud til seks lokale fjernvarmeselskaber via 83 kilometer transmissionsledninger og 51 stationsanlæg. De seks lokale fjernvarmeselskaber fordeler varmen til 55.000 virksomheder, institutioner og husstande, som forbruger varme svarende til 183.000 borgere eller 83.000 husstande. Vi udnytter overskudsvarme fra SHELL Raffinaderiets kølevands- og raffineringsprocesser, DONG Energy/Skærbækværket og affaldsforbrændingsanlægget Energnist i Kolding.