LOKALSPORT

TV: Se håndboldkampen FHK TRELDE U16 V.s. HK MORS

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Tirsdag aften spillede FHK Trelde mod HK Mors U16. Se kampen på DanmarkC TV

DanmarkC TV optog kampen mellem FHK Trelde & HK Mors U16, da de tørnede sammen i THansen arena i Fredericia tirsdag aften.

Kampen sendes på DR & TV2´s Tegnsprogskanal i dag, fredag d. 15.januar 2016 kl. 23.00 & søndag d. 17.januar 2016 kl. 11.00

Kampen skulle også have været sendt fredag kl. 16.00, men af tekniske årsager udgår den af sendefladen på kl. 16.00

Fredericia-Treldes U16-drenge kvalificerede sig før jul til ligaen. Tirsdag spillede de første kamp hjemme i thansen.dk Arena, hvor det blev til en sejr på 30-25 over HF Mors.

Bortset fra starten af kampen stod der Fredericia-Trelde på det meste. Mors hang på til 6-5, men så trak hjemmeholdet fra.

”Vi rækker rigtig godt op i specielt første halvleg og går pause foran 16-9. Angrebsmæssigt spiller vi rigtig godt i hele kampen,” siger træner Nick Rasmussen og fortsætter:

”Mors’ keeper stod rigtig godt, så vi skal have forbedret vores scoringseffektivitet, især med tanke på hvor mange chancer vi spiller os frem til i løbet af hele kampen. Det skal dog siges, at Mors’ keeper er rigtig dygtig,” uddyber Nick Rasmussen.

Med sejren i den første ligakamp blev det runde 0 på pointtavlen allerede slettet i første spillerunde, og ovenikøbet med en sikker sejr.

”Som jeg ser det betyder det, at drengene får en god tro på tingene. Det er altid vigtigt at komme godt fra start, sådan man bliver bekræftet i det man laver på træningsbanen er det rigtige,” lyder det fra Nick Rasmussen.

Fredericia-Treldes målscorere: Kristoffer Vestergaard 8, Magnus Falborg 5, Oliver Skytte 4, Frederik Bernhardt 3, Jonas Schou 3, Anders Sell 2, Daniel Petersen 2, Frederik Renneberg-Larsen 2, Morten Baslund 1.