DanmarkC TV

Home SAMFUND TV: OVER 200 MOTORCYKLISTER I FREDERICIA – MC MOD MOBNING PÅ STOR MISSION
TV: OVER 200 MOTORCYKLISTER I FREDERICIA – MC MOD MOBNING PÅ STOR MISSION

TV: OVER 200 MOTORCYKLISTER I FREDERICIA – MC MOD MOBNING PÅ STOR MISSION

0

TV: Søndag var den landsdækkene forening MC MOD MOBNING i Fredericia

MC MOD MOBNINGForeningen MC MOD MOBNING, mødte søndag kl. 13.00, talstærkt op i Fredericia. Over 200 motorcyklister havde meldt sig til dagens mission, der foregik i Fredericia.

Allerede før middag, ankom de første motorcyklister, og hurtigt var mødestedet på Nordre Kobbelvej fyldt med motorcykler, og førere iført læderveste.

Det var foreningen MC MOD MOBNING, der var på planlagt mission i Fredericia, og til dagens arrangement mødte over 200 motorcyklister fra hele Danmark op, for at gøre en forskel.

 

MC MOD MOBNING

 

Over 200 motorcyklister gav Maiken en oplevelse for livet

Søndag mødte over 200 motorcyklister op, for at støtte den nu 16-årige Maiken, der i de tidligere år har oplevet at være blevet mobbet.  Til lokalavisen siger det unge mobberoffer ; “Jeg elsker at køre på motorcykel, og har intet imod at være i centrum  – Det havde jeg en gang, men nu har jeg fået selvtilliden tilbage”.

Hos MC MOD MOBNING fortæller man, at mange dagligt oplever mobning, og et stort antal af dem føler sig ensomme. Det ønsker foreningen at sætte fokus på, og foreningens størrelse taget i betragtning – og ikke mindst den hurtige vækst, så er der mange der vil støtte op om projektet.

 

mc mod mobning 2

 

Skærmbillede 2017-06-12 kl. 09.28.22Køretur gav fokus
Det lange køretur gik fra Nordre Kobbelvej og ud mod snogøj – for til sidst at ende i kanalbyen, ved den nyligt åbnede havnegrill. Her stod grillen klar med kaffe og mundgodt til de mange motorcyklister, og deres nye ven – Maiken.

Undervejs oplevede kortegen positive tilkendegivelser fra mange af de bilister de mødte på turen, dog mødte kortegen også enkelte bilister, der ikke var helt tilfreds med de mange motorcykler på vejen. Alt i alt var oplevelsen dog rigtig god for både kørere og det tidligere mobbeoffer.

 

En elev i hver klasse oplever mobning mindst en gang om ugen

I følge en rapport fra Børnerådet, der har undersøgt fakta omkring mobning blandt 1.100 6.klasse elever, fortæller at en ud af 25 oplever mobning på ugentlig basis.

Rapporten fortæller også, at hver fjerde elev i en klasse, har oplevet at være udsat for mobning inden for de seneste par måneder og samlet set oplever hver tredje, at have været udsat for mobning i løbet af skoleåret.

Farligt at være ny i klassen

Rapporten fra Børnerådet fortæller endvidere, at De elever, der altid har gået i klassen, oplever ikke at blive udsat for mobning lige så meget som andre elever. Børnerådets undersøgelse viser altså, at jo kortere tid man har gået i klassen, jo mere udsat er man for at blive mobbet.

 

MC MOD MOBNINGMaiken fik en oplevelse for livet

Maiken fortæller til DanmarkC TV at hun nu er kommet videre, og ønsker at være med til at sætte fokus på mobning – “Jeg vil være med til at fortælle historien – det er ikke kun mig, men også mange andre børn det her gælder. Det var en mega fed oplevelse, og selv om at jeg er kommet videre, så oplever mange mobning hver dag. Det vil jeg være med til at sætte fokus på” – fortæller den nu 16-årige Maiken til DanmarkC TV, efter køreturen sammen med hendes over 200 nye motorcykelvenner.

 

MC MOD MOBNING

MC MOD MOBNING er en gruppe af motorcyklister, der kæmper imod mobning. Deres målgruppe er børn – indtil det fyldte 16. leveår – der føler sig mobbet i skolen.

Netværket bag MC MOD MOBNIN invitere det unge mobbeoffer ind i netværket, og de mange hundrede medlemmer bliver den unges nye venner. En mentor kobles på hvert enkelt mobbeoffer, og den unge har derigennem en løbende dialog, særligt når den unge kan opleve en svær tid.

Formålet med MC MOD MOBNING er, at møde talstærkt op, og give mobbeofret en køretur på en af de flere hundrede motorcykler, og derved skabe opmærksomhed på problematikken omkring mobning.