DanmarkC TV

Home FREDERICIA TSIF sigter efter serie 1
TSIF sigter efter serie 1

TSIF sigter efter serie 1

0

Thomas DinnesenFor få dage siden annoncerede TSIF, at de har ansat træner Thomas Dinnesen som cheftræner for seniorene. Siden nyheden ramte pressen, har ambitionerne taget fart.

Rygtet omkring ansættelsen af Thomas Dinnesen som cheftræner, har ramt trekantområdet som en steppebrand på en knas tør sommerdag, og klubben modtager mange henvendelser fra interesserede spillere, der ønsker at være en del af holdet.

Denne store interesse for at spille i TSIF kommer ikke bag på TSIF, da Thomas Dinnesen har et rigtig godt CV, og han har med i bagagen, at han lykkes med sine mål.

Facebook-2

 

 

Den populære DJ – KYGO – har sendt en personlig hilsen til TSIF.

Der er begejstring at spore hos TSIFs nuværende spillere, og der er rift om spillerpladserne på Serie 4 holdet.

Med flere markante sejre over de øvrige seriehold i rækken, kan Fredericia se frem til endnu mere succes inden for sport og idræt.

Flere lokale udøvere har i den senere tid vist deres talenter, og bragt medaljer hjem til Fredericia.

Med TSIFs satsning ved ansættelse af Cheftræner Thomas Dinnesen, er der udsigter til at der også inden for en kort årrække vil være flere tophold inden for fodbold i Fredericia

To stolte spillere fra TSIF, har klippet en lille video sammen, omhandlende TSIFs vision.

(Video : TSIF, Nicolai Unnerup & Lasse Loco)

Der er store ambitioner hos TSIF, og med udsigten til på sigt at have et hos i Serie 1, vækker stor glæde hos bestyrelsen hos TSIF.

TSIF afholder SUPER SØNDAG d. 23.august på banerne ved Elbohallen. Klubben opfordrer til at interesserede kigger forbi og hilser på den nye Cheftræner. SUPER SØNDAG byder endvidere på en masse sjove aktiviteter for både børn og voksne.