LOKALSPORT

TSIF SENIOR – UBESEJRET

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det er ikke tilfældige herrer der lørdag sejrede over Alminde FC og dermed med sikker stil kan rykke op i Serie 4.

TSIF Taulovs senior serie 5 hold har haft en rigtig god sæson.

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 18.18.16Træner Matthias Bossen lagde sammen med TSIF´s formand en strategi for serie 5 holdet. En strategi der tidligt på denne sæson skulle vise sig at være helt rigtig udtænkt. “Tidligere mønstrede vi et meget lavt antal spillede til træning, men efter vi indførte den nye strategi for denne sæson, møder mellem 25 og 30 spillere op til træning – i alt slags vejr”, Udtaler Træner Matthias Bossen til DanmarkC TV – efter sæsonens sidste kamp.

Serie 5 holdet fra TSIF har præsteret at gå gennem hele sæsonen uden et eneste nederlag. Alle kampe er vundet i TSIF Serie 5 holdets favør, og det er en særdeles stolt formand der udtalte til DanmarkC TV :

“Der er rigtig mange af de nuværende spillere på vores serie 5 hold, der er kommet tilbage til klubben efter uddannelser og lignende. De er stolte af vores klub, og de har været med til at gøre det umulige.”

Med dagens sejer over Alminde FC kunne TSIF altså føje en ubesejret sæson i serie 5 til deres CV.Skærmbillede 2014-10-18 kl. 18.23.22

“Næste sæson gælder serie 4, hvor vi må forvente et mere taktisk spil og nogle væsentligt større udfordringer” udtaler træner Matthias Bossen til DanmarkC TV, og han fortsætter ” Vi er klar på at ligge i overhalingsbanen og vi er forberedt på en super sæson i Serie 4″ Slutter træner Matthias Bossen.

 

Dagens kamp mod Alminde sluttede 3-0 til TSIF.

Dagens målscore ser således ud.:

78min: 1-0. Langskud af Meins op i hjørnet. !!!

84min: 2-0. Troldmanden Nils scorer direkte på frispark

88min: 3-0. Kristian scorer på straffe

 

Se et indslag fra kampen i nyhederne på DanmarkC TV – mandag.

Hele kampen sendes senere på DanmarkC TV, og annonceres via vores hjemmeside www.DanmarkC.TV og de sociale medier.

sendetider