FREDERICIA

TROLDERI OG LEG I LEGEPARKEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Tror du på trolde? I Madsby Legepark kan du møde en i efterårsferien

Dyllemor er vældig rar, til leg er hun altid klar – også i Madsby Legepark fredag den 17. oktober kl. 11.00 til 12.00. Mød en ægte trold med troldehale, ører og næse og hør spændende historier om naturen, skovens dyr og trolderi.

Alle dage i efterårsferien kan du købe et skattekort for 10 kroner og hjælpe legeparkens trolde med at samle en masse æbler til deres æblefest. Og som tak for hjælpen er der en lille belønning at hente.

Ved bålstedet kan du lave pandekager og popcorn mellem kl. 11.00 og kl. 14.00. Køb færdigblandet pandekagemix og tilbehør for 25 kroner eller popcorn til at poppe for 5 kroner i Informationen.

Efterårsferie med slag i

Tag hele familien med til et slag minigolf på minigolfbanen i legeparken, som har åben hele efterårsferien. Lej køller i Informationen kl. 10.00 og frem til kl. 17.00. Deltag samtidig i konkurrencen om at vinde cirkusbilletter, hvis du skriver dit navn og telefonnummer på scorekortet, når du afleverer det.

Gør en god handel

I Shoppen/Informationen er der 20 procent på alle souvenirvarer i hele efterårsferien, så du kan nå at gøre en god handel, inden Shoppen lukker for i år.