Kort Nyt

Trods hårdt coronaår: Ti Trin Ned beholder Michelinstjerne

Kort nyt: Fredericianske Ti Trin Ned beholder deres Michelinstjerne, da Nordiske Michelin-stjerner blev uddelt den 13. september 2021

I kølvandet på svære tider for hele fødevarebranchen under pandemien ser Michelin Guiden nu frem til at præsentere 2021-udgaven af Michelin Guide Nordic Countries den 13. september.

”Vi oplever, at tingene bedres i fødevarebranchen. Kokkene har igen fået travlt, og madelskere er begyndt at vende tilbage til restauranterne. Derfor er vi glade for, at vi nu kan invitere alle med til præsentationen af den nye årgang af Michelin Guide Nordic Countries – denne gang også som et stort TV-show,” fortæller Gwendal Poullennec, international direktør for Michelin Guide.

”Vores inspektører og alle bag årets præsentation har fulgt restauranterne i det tempo, de har kunnet genåbne. Og vi har gjort alt for at opretholde den grundighed og konsistens, der altid har været i vores metodik og tilgang. Når Stavanger den 13. september er gastronomiske fyrtårn for en aften, hylder vi det talent, den kreativitet og den udholdenhed, som en hel branche har præsteret og som imponerer os alle dybt,” tilføjer han.

Udover at uddele nye Michelinstjerner, blev det også offentliggjort hvilke restauranter der får lov, at beholde deres stjerne fra tidligere år. Blandt de restauranter der beholder deres stjerne, er fredericianske Ti Trin Ned.

DanmarkC TV ønsker Ti Trin Ned tillykke.