FREDERICIA

Transportminister Thomas Danielsen besøger ADP A-S for diskussion om tørhavn og solceller

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fredag eftermiddag var en betydningsfuld dag for ADP A-S, da de havde fornemt besøg fra Transportminister Thomas Danielsen

Ministerens ankomst blev mødt med spænding, da hans besøg ville fokusere på vigtige emner som tørhavne og solceller.

Klokken 15.24 ankom en ministerbil og standsede foran Porthouse, hvor Transportminister Thomas Danielsen steg ud. Borgmester og bestyrelsesmedlem i ADP, Steen Wrist, var klar til at byde ministeren velkommen sammen med Administrerende Direktør for ADP, Rune D. Rasmussen.

I mødelokalet “Kompasset” begyndte begivenheden, hvor Rune D. Rasmussen gav ministeren et informativt oplæg. Direktøren delte detaljerne om de potentielle fordele ved at installere solceller på de mange tusinde kvadratmeter tag på Taulov Dryport. Dette initiativ kan have en betydelig indvirkning på bæredygtighed og energieffektivitet, og det blev præsenteret med overbevisende argumenter.

Ministeren udtrykte sin taknemmelighed for oplægget og udviste interesse for de innovative tiltag, der blev præsenteret. Besøget blev afrundet med en imponerende udsigt fra toppen af Porthouse, hvilket gav ministeren mulighed for at se det imponerende havneområde fra en højde.

Administrerende Direktør for ADP, Rune D. Rasmussen holder oplæg om solceller på Taulov Dry Ports tage. Foto: DanmarkC TV