Politiets døgnrapport

Trafikuheld ved motorvejstilkørsel 59 i Snoghøj, Fredericia

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Vagtchef Søren Lisbjerg fortalte om et grimt trafikuheld på Snoghøj Landevej ved briefingen kl. 17 i dag

Trafikuheld
Søndag kl. 11.13 indløb alarm om trafikuheld i Snoghøj, Fredericia.
En 23-årig mand i kører i venstresvingsbanen på Snoghøj Landevej ved tilkørslen til Østjyske Motorvej afkørsel 59, og rammer en modkørende 36-årig. Ingen af parterne er fra Fredericia.
Vagtchef Søren Lisbjerg har for nuværende ikke noget om skyldsspørgsmål.
Til DanmarkC TV er det oplyst, at to personer er kørt til skademodtagelsen på Kolding Sygehus, men så vidt vagtchefen er orienteret, er der tale om et færdselsuheld uden personskade. Derfor er det alligevel rigtig godt, at vores paramedicinere og ambulancefolk kører implicerede til skademodtagelsen. “Better safe, than sorry”!

DanmarkC TV har tidligere bragt denne reportage og fotos. Klik HER.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi oplyser kl. 17.00, at der ikke er tale om personskade. Foto: DanmarkC TV

Og så til noget helt andet

JEG VIL UUUUUUUUUD! skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook

NU kan du snart ikke ignorere motorcyklen, der står og ”kalder” på dig i garagen, længere. Vi har for længst passeret den 1. marts og motorcykelsæsonen er skudt i gang, men det er som om, at vejret ikke helt har været på motorcyklisternes side – endnu. Men NU må det være snart!

Skal du bruge weekenden på at få børstet det værste støv af kværnen og måske ud på en tur eller to, så husk at det nok ikke kun er motorcyklen, der trænger til at blive pudset lidt af. Det gør dine kørefærdigheder måske også efter en lang vinterpause.

Så kør forsigtigt, når du skal ud og vær ekstra opmærksom på de andre i trafikken. Det er længe siden, de har set motorcyklerne på vejene sidst, så de skal lige vænne sig til, at de også skal være ekstra opmærksomme på dig.

Foto: Sydøstjyllands Politi på Facebook