FREDERICIA

Trafikale udfordringer ved Lillebæltsbroen i vente

“Rock under Broen” kan medføre ekstra rejsetid ved Lillebælt

Trafikanter skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Middelfart og Den Nye Lillebæltsbro i forbindelse med “Rock under Broen”, der bliver afholdt under den nye Lillebæltsbro i Middelfart fredag den 10. og lørdag den 11. juni.

Fredag den 10. og lørdag den 11. juni skal trafikanter være indstillet på lidt ekstra rejsetid, hvis man benytter E20 og Den Nye Lillebæltsbro.

Vejnettet vil være præget af trængsel fra midt på eftermiddagen til efter midnat, og der vil være risiko for kødannelser på E20 ved frakørslerne til Middelfart.

Afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup, Vejdirektoratet, siger:    
“Der bliver tale om en dag med ekstraordinære trafikale omstændigheder i Lillebælt området som følge af “Rock under Broen”, men det skal nok gå fint, hvis vi hjælper hinanden med at komme bedst muligt frem. Og husk nu at følge Vejdirektoratets gode køreråd og hold øje med trafikinfo.dk.”

Vejdirektoratet opfordrer gæster til “Rock under Broen” og øvrige trafikanter til at sætte ekstra tid af til rejsen og følge Vejdirektoratets trafikråd på dagen.   

Koncertgæster fra Fyn og Sjælland skal køre af motorvejen ved afkørsel 58a og følge skiltningen til særlige p-pladser. Koncertgæster fra Jylland skal køre af motorvejen ved afkørsel 58b og følge skiltningen. 

Gode råd til trafikanter 

For koncertgæster:

Kør i god tid og forvent ekstra rejsetid med risiko for kødannelser.

Trafikken vil være påvirket fredag mellem kl. 15.00 og 19.00 og lørdag mellem kl. 10.00 og 15.00.

Overvej om det er muligt at cykle, da det vil være den hurtigste transportform.

Søg aktuel trafikinformation, før du kører, på trafikinfo.dk.

Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

For øvrige trafikanter:

Forvent ekstra rejsetid, da trafikken er påvirket.

Søg aktuel trafikinformation, før du kører, på trafikinfo.dk.

Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som eventet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.