FREDERICIA

Trafikaftale sikrer cykelstier i Fredericia Kommune

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

SF´s medlem af transportudvalget, Karina Lorentzen, er tilfreds med, at en ny stor trafikaftale afsætter penge til to cykelstiprojekter i Fredericia Kommune. 

 cykelsti_2

Der var hele fem projekter fra Fredericia Kommune, som kæmpede om pengene, da alle Folketingets partier, dog EL undtaget, i dag afsatte millioner af penge til trafikinfrastruktur landet over. De fem Fredericia-projekter handlede alle om flere cykelstier og her af blev det to tilgodeset.

-Det bliver mere attraktivt at hoppe op på jernhesten, når vi har trygge og sikre forhold for cyklisterne. Derfor glæder det mig, at de konkrete cykelstier, der skal anlægges i kommunen, handler om skoleveje. Børnene har godt af at transportere sig selv i stedet for at blive kørt, men det er vigtigt, at man som forældre kan have tillid til, at det er sikkert!

Der afsættes med aftale 1,2 mio. kr. til at sikre 1,2 km enkeltrettet cykelsti langs Adelvej i Taulov. Vejen bruges både til skole og til sport og vil blive forbundet med det øvrige stinet. Endelig skal der langs Indre Ringvej bruges 0,9 mio. kr. på at sikre cykeltsti i begge retninger på en strækning af 800 meter.