Home FREDERICIA Torsdag morgen kl.08.00 åbner Netto en helt ny butik i Fredericia
Torsdag morgen kl.08.00 åbner Netto en helt ny butik i Fredericia

Torsdag morgen kl.08.00 åbner Netto en helt ny butik i Fredericia

0

Der er lagt op til et brag af en åbningsfest, når Netto åbner en helt ny butik på Nymarksvej 39, 7000 Fredericia, torsdag den 28. juli kl. 8.00.

Kunderne kan blandt andet glæde sig til et stort udvalg af frisk frugt og grønt alle ugens 7 dage og altid mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ – herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et stort udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.

Det er butikschef Belinda Toldshøj på 23 år, der står i spidsen for butikken. Belinda startede med at arbejde i Netto ved siden af sin uddannelse på HHX og siden på IBA i Kolding. Da hun blev færdig i 2014 blev hun souschef i Netto Treldevej og blev i 2016 udnævnt til butikschef samme sted. Sideløbende har hun taget uddannelsen som butikschef, som hun var færdig med i december.

Belinda fortæller, at både hun og resten af personalet glæder sig meget til at kunne rette fokus mod en moderne og meget større butik, hvilket betyder, at butikken får de eftertragtede nonfood varer. Personalet vil være de samme kendte ansigter som i den tidligere butik plus nogle nye ansigter, hvilket betyder, at det er et meget engageret og kompetent personale, der står klar til åbningen. Både Belinda og hendes medarbejdere glæder sig utrolig meget til at slå dørene op og byde både nye og gamle kunder velkommen i den nye butik.

Den nye butik har et salgsareal på 836 m2. Det giver mulighed for at præsentere en rigtig flot og overskuelig butik med god plads til at komme rundt. Der er ligeledes gode parkerings-faciliteter og tilkørselsforhold, idet der er ca. 60 p-pladser og butikken ligger meget tilgængeligt.

Det er borgmester Jacob Bjerregaard, der vil stå for den officielle indvielse af butikken, idet han kommer forbi og klipper snoren.

På åbningsdagen holder Netto på Nymarksvej 39, Fredericia, åbent kl. 8-22
På selve åbningsdagen, torsdag den 28. juli, spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og rundstykker udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.