MEDDELSER

To med det hele – Familieforestilling på Biblioteket

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Der er noget at hente for hele familien når Det Ripensiske Teaterselskab spiller forestillingen ”To med det hele” på Fredericia Bibliotek, lørdag den 22.marts, kl. 11-12

”To med det hele” er en hyggelig familieforestilling der foregår omkring verdens mindste pølsevogn.

Pølsemanden Ejner er gammel sømand, og kan ikke mere sejle på grund af en skade. Han vinder pølsevognen i kortspil. Med vognen følger medhjælperen Vagn, hvis højeste ønske er at få en hund. Et sådant dyr vil pølsemanden dog ikke acceptere i sin pølsevogn, der jo er et spisested – og så starter forviklingerne omkring en bamse, en tøjhund og en rigtig levende hund samt masser af pølser. Ejner og Vagn brygger løgnehistorier overfor hinanden og får publikum op af stolene når de spiser den suppe der er tisset i, og når hunden puttes i fryseren fordi den ikke skal ende som hotdogpølser. Der er både gys, spænding og tårer – og en masse grin.

Forestillingen henvender sig til hele familien med børn fra fire års alderen, og både børn og voksne skal have billet for at komme ind. Billetter koster 30 kr. og kan købes på www.fredericiabib.dk og i Informationen på Fredericia Bibliotek.